2777
2789
عنوان

خواستگارم داره می‌ره آلمان

291 بازدید | 17 پست

یه مدتیه تو آشنایی بودیم و الانا میگه بین سه تا هفت ماه دیگه می‌ره آلمان ، پدر و برادرش هم اونجان 

میگه پول درآوردن اونجا راحت تره و شرایط بهتر از ایرانه 

مسئله اینه که من اصلا خوشم نمیاد برم از ایران 

الان تو دوراهی بدیم ، بهش دلبسته شدم و نمیتونم بگم نه 

البته حتی بلد هم نیستم قاطعانه بگم نه  

و از طرفی اونقدر هم عاشقش نیستم که سختیارو بخاطرش تحمل کنم 

اینم بگم هیچ جوره قبول نکرد بمونه 

و گفت بریم چند سال بعد برمیگردیم اما می‌دونم که دروغه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همون جلسات اول باید این موضوع رو میگفت نه الان ک وابسته ات کرده

از اول گفت معلوم نیست 

اما الان یه درمان هم داره که دیگه مجبوریه 

گفت یه مدت بریم ویزاشو داشته باشیم اگه نخواستی برمیگردیم 

اما می‌دونم برم دیگه موندم

همیشه همچی برعکسه . من ارزوم بود برم ولی خب تو دوست نداری

ببین شرایط اونجا واقن سخته 

مثلا خونه و مسکن انقد گرونه که اصلا کسی نمیخره

مستاجر ها هم که کرایه میکنن دوتا خونواده مثلا یه خونه رو کرایه میکنن مثلا خونه دو خوابه ، دو خانواده توشن

وسایل مشترکه 

و زبانش سخته تا یاد نگیری نه درس میشه خوند نه کار  

دوری از خانواده هست 

اگه واقعا دوس نداری بری نرو چون دلبستگی که بهش داری بد چند ماه فراموش میشه ولی اون حس دلتنگی تا همیشه هست و بیشتر و بیشتر میشه 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

ببین شرایط اونجا واقن سخته مثلا خونه و مسکن انقد گرونه که اصلا کسی نمیخرهمستاجر ها هم که کرایه میکنن ...

شرایط همه یکسان نیس...مطمئنی میخواد ببرتت چنین جایی؟شغلش چیه این خیلی مهمه ... تعداد زیادی بستگان نزدیک من المان هستن ... و خیلی عالی دارن زندگی میکنن دو ۳تاشون ک اخرین نفرات بودن. ۶سال پیش رفتن اونا هم اوضاعشون عالیه .. اگر حرفه خوب داره میتونه زود ب جایگاه خوب برسه اونجا مثل ایران نیس ک دخل ب خرج نخوره .... بازم فکر کن تحقیق کن .. 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شرایط همه یکسان نیس...مطمئنی میخواد ببرتت چنین جایی؟شغلش چیه این خیلی مهمه ... تعداد زیادی بستگان نز ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ 

زبانش چقدر طول می‌کشه یادبگیرم 

دانشگاه چجور برم 

کار چجور پیدا کنم ؟؟

اصلا اینا برا من ممکنه؟؟تو کشور غریب

میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ زبانش چقدر طول می‌کشه یادبگیرم دانشگاه چجور برم کار چجور پیدا کنم ؟؟اصلا ا ...

چرا ممکنه نباشه.. اونجا کالج هست میتونی بری زبانت اونجا قوی کنی همینجا هم میتونی خصوصی یک دوره کوتاه مدت بری ..بعدم تو محیط ک بری زودتر زبان رو یاد میگیری ... دانشگاه هم میتونی بری چرا نتونی .... از چت جی  پی تی هم بپرسی همه مراحل رو بهت میگه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

ببین هرچی هست و الان باید حل کنین ها چون هنوز احتراما و رودرواسی ها به جاست دوروز دیگه عقد کردین فکر نکنم دیگه حرف حرف شما باشه و بتونی قانعش کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین شرایط اونجا واقن سخته مثلا خونه و مسکن انقد گرونه که اصلا کسی نمیخرهمستاجر ها هم که کرایه میکنن ...

دخترعموی من اپلای کرد رفت آلمان. کارم پیدا کرد. سر یکی دو سال هم خونه خرید 

به نظرم کسی تحصیل کرده باشه و تخصص داشته باشه به راحتی راه خودشو پیدا میکنه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅