یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چکار داری بگو بعد برو انجام بده بیا بگو انجام دادم
من ظرف دارم خونه بهم ریخته لباس نشسته حموم اتو مثلع تووووو پسرمم باید را بندازم ظهر مهد
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
من ظرف دارم خونه بهم ریخته لباس نشسته حموم اتو مثلع تووووو پسرمم باید را بندازم ظهر مهد
درچه حالی
من امدم
اول از همه ظرفام شستم خیلی بودن سینک دیگه جا نداشت بعدم خونه رو مرتب کردم و جارو کشیدم بعدم لباس اتو کردم دیگه رفتم حموم نهار هم از دیشب داشتیم گرم کردم خوردیم الانم پسرم رو پامه داره میخوابع بخوابه برم با دخترم درساش کار کنم
درچه حالیمن امدماول از همه ظرفام شستم خیلی بودن سینک دیگه جا نداشت بعدم خونه رو مرتب کردم و جارو کشی ...
من ظرفاموشستم از مدرسه دخترم زنگ زدن که حال دخترم خوب نیس رفتم بردمش دکتر اومدم پسرمو بردم مهد تازه الان دراز کشیدم خونه هم فقط لباس جمع کردم جارو نزدم ولی حال جارو هم ندارم عصر بکشم