2777
2789

چرا من کنکورای سالای قبل نگاه میکنم اسونن انقدر ببینید سطح اسون تستی هاس مثلا من فصل جرسان خوندم خیلی هو هو میکنن ک سختی کنکورای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ نگاه کردم اصلا از سختا نیس تو سوالای کنکور بقیه فصلام همینه سطح نرمال تست های کتاب کاراس اصلا از سختا نیس تو کنکور 

من اشتباه میکنم؟؟؟

سوالای کنکور اصلا در حد قلم چی نیست

ولی یکطوری طرح میکنن مثلا بین سوالای زیست ۱۰ تا اسون ۱۵ تا متوسط ۱۵ تا سخت چندتا سوالم میذارن برای رتبه های برتر و رقابت بین اون ۱۰ ۲۰ نفر اول

همچنان امیدوار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالای کنکور اصلا در حد قلم چی نیستولی یکطوری طرح میکنن مثلا بین سوالای زیست ۱۰ تا اسون ۱۵ تا متوسط ...

اره منم حس کردم اینو کاملا 👌 ی تعدادیش اسونه ی تعداد متوسط چندتا هم سخت ولی اصلا اینجوری ک جو میدن نیس بنظر من مثلا فیزیک تا ۵۰ درصد زدنس اصلا سخت نیس

اره منم حس کردم اینو کاملا 👌 ی تعدادیش اسونه ی تعداد متوسط چندتا هم سخت ولی اصلا اینجوری ک جو میدن ...

روند کنکور فرسایشی و خسته کنندس وگرنه اگر کسی هر روز روی یه عدد ثابت مطالعه مفید داشته باشه و پیوستگی داشته باشه تا اخرین روز اره راحت میتونه این درصد رو بزنه

همچنان امیدوار

اره منم حس کردم اینو کاملا 👌 ی تعدادیش اسونه ی تعداد متوسط چندتا هم سخت ولی اصلا اینجوری ک جو میدن ...

فیزیک میگن آسونه، ریاضی سخت شده، شیمی وقت گیر شده

ولی نهایی که میگن سخته من خودم مصحح نهایی هم بودم ، واقعا سطحش با سالای قبل یکی بود ، حداقل از نظر من

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷