2777
2789

هیچ اون نمیگه ک بیا بریم فلان جا یا بیاخونم چرا ؟

باخودم میگم اگ دوست نداشت رفت وامد رو خب یبار حداقل میپیچوند وقتی میگفتم بیا خونم یابریم بیرون ..باخودم میگم میگم پررو میشه هردفعه من بگم ولی ازطرفی پاییزه و هوا دلگیر  دوست دارم بیاد یا بریم بیرون نظرشما چیع

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم دوستم زیاد حرف نمیزنه من باید حرف بزنم بیشتر و کارش داشته باشم و پیام بدم بگم بیا ولی اون نه لاب ...

چرا؟

الان این دوستم ک میگم بنظرت دلیلش چیه اینطوریه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زیادی درونگراست و سختشه خودش بیان کنه

یا اضطراب اجتماعی داره و ترجیح میده از چنین موقعیت هایی دور بمونه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم دوستم زیاد حرف نمیزنه من باید حرف بزنم بیشتر و کارش داشته باشم و پیام بدم بگم بیا ولی اون نه لاب ...

لابلای حرف حرفشو میزنخ؟

شاید زیادی درونگراست و سختشه خودش بیان کنهیا اضطراب اجتماعی داره و ترجیح میده از چنین موقعیت هایی دو ...

آره درونگراس ولی بیرون میره ومیاد تنها ..باشگاه فلان ....خونه نشین نیس که چطور من میگم میاد خودش چرا نمیگه؟

شاید زیادی درونگراست و سختشه خودش بیان کنهیا اضطراب اجتماعی داره و ترجیح میده از چنین موقعیت هایی دو ...

اصیل مستقل ازت خبری نبود خیلی وقته ندیدمت توسایت💖

آره درونگراس ولی بیرون میره ومیاد تنها ..باشگاه فلان ....خونه نشین نیس که چطور من میگم میاد خودش چرا ...

درونگرا ها کلا ترجیح میدن تنهایی کاراشونو انجام بدن و خوششون نمیاد از کسی دعوت کنن همراهیشون کنه

اینکه هرموقع ازش دعوت میکنی و استقبال میکنه مشخصه ازت خوشش میاد وگرنه قطعا میپیچوند

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اصیل مستقل ازت خبری نبود خیلی وقته ندیدمت توسایت💖

اره عشقم یه مدت عجیب درگیر زندگیم بودم🥴😁

بدم نشد حداقل از اعتیاد به نی نی سایت نجات یافتم🤭

خیلی درون گراس من خودم اینطوریم اصلا ب دوستم نمیگم بیا باهم بریم بیرون یا جایی ولی اون میگه حتا چند وقت پیش اومد بهم گفت ک توچرا یه بار بهم نمیگی همیشه من میگم یه بارم تو بگو من فقط گفتم باشه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

درونگرا ها کلا ترجیح میدن تنهایی کاراشونو انجام بدن و خوششون نمیاد از کسی دعوت کنن همراهیشون کنهاینک ...

اینکه خونه خودشم نمیگه منو بخاطر همون درونگراییشه ینی؟یجوریه اخه فقط یه طرفه باشه 😄

ولی خب حق باتوعه اینطور ک گفتی آره انگار تنها راحتتره ولی یبارم تاحالا نه نگفته وقتی میگم بهش یاکاری دارم

درونگرا ها کلا ترجیح میدن تنهایی کاراشونو انجام بدن و خوششون نمیاد از کسی دعوت کنن همراهیشون کنهاینک ...

منظورم از کار مثلا دکتر میخاستم برم گفتم حالا ک دارم میرم تومطب بجای اینکه تنها بشینم اونم بیاد حرف بزنیم وبعدش رفتیم دور زدیم.. اومد چن ساعت باهم  بودیم حتی گفت دفعه بعدیم خاستی بری بگو