2777
2789
عنوان

شوهرم بش برخورد

175 بازدید | 10 پست

یه مقدار طلا داشتم(با پول وام ازدواجم خریده بودم)

دیشب فروختم برا اینکه زمین بخریم با شوهرم

گف پولشو بریز به حساب من تا بزارم معدل بگیرم وام بگیرم

گفتم نمیدم(عقدیم ،بابامم بم گفته بود اگ خواستی پول بش بدی بابت زمین باید تعهد کتبی بده ک از زمینه انتقال میده به نامت)

برگشت گف ۵،۶ ملیارد مهرش کردم حالا اینجوری میکنه

گفتم چی گفتی

گفت هیچی

دیگم ادامه نداد ولی از دیشب دیگ پیام نداد

گمونم بش برخورد😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا حرف پدرت کاملا درسته چندین نفر و اطرافم دیدم که توی دوران عقد به همسرشون پول دادن

ولی آقا با دلایل مختلف و احمقانه میخواد جدا شه و زیر بار اون پولی که خانمش داده نمیره 

عملا کلاه میزارن سر نامزدشون

به حرفای بابات گوش نکن. تا زندگیتو خراب نکنه ول‌کن نیست. درباره هر موضوعی نگرانی توی اینترنت جستجو ک ...

اتفاقا اگ پول مستقیما از حساب طلا فروش ب حسابش مینشست هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم اون پول مال من بوده😬

اتفاقا حرف پدرت کاملا درسته چندین نفر و اطرافم دیدم که توی دوران عقد به همسرشون پول دادنولی آقا با د ...

مقدار اون پول زیادم نیستا

ولی عملا تمام سرمایه منه🫡بابامم تمام جهیزیه منو از جیب خرید

واممو داد ب خودم، قبلا هم یه بار بحثمون شد سرش

حوصله حرص خوردن نداشتم بابتش برا همین گفتم نمیدم

کاربر بالایی راست میگه شما عقد کردی بهتره اینجوری زنوگی نکنی و به حرفایی که ممکنه خونه خرابت کنن گوش ...

ببین ما داریم به یه اندازه پول میزاریم

روزیم ک پیشنهادشو داد بش گفتم باید ب بابا بگم

ک بابام اینجوری شرط کرد

چون سند کامل ب اسم یک نفرمیخوره و اون باید ب نام من انتقال بده

یه بار  بش گفتم کلا ب نام من بگیر ، من انتقال میدم به نام تو

گفت نه

اون ب من اعتماد نمیکنه به نام من بگیره!