2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسیله رو یه جور دیگه تعریف کرردم منطقی تر / اینکه کارمایی پس نمیدن به یقین رسیدم حالا اجازه ندادم از یک بازه زمانی آسیبی برسونن که بعدا بشینم بگم‌کارما پس بدن یا اگر آسیب زدن دو برابرشو باهاشون تسویه کردم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ببین باورکن بعضیااونقدرکثیف ولجنن که خداهم حالش بهم میخوره بره سمتشون

این چه استدلالیه خواهر جان خدا دوسشون داره

چطور بدبختی واسه کسیه که آزارش به مورچه نرسیده خوشبختی واسه بدجنساست!!؟؟

ای بابا اینجوری ک دل اطرافیان آتیش میگیره چون خوش و خرمیشونو میبینه

ببین نمیدونم قاعده وقانون روزگارچطوریه،منم دلم میخوادآدمی که امروزذات واقعیشودیدم جوری تاوان پس بده که اولین دلیلی که میادتوذهنش من باشم،تونمیدونی دلم چقدرازدست این آدم خونه

این چه استدلالیه خواهر جان خدا دوسشون دارهچطور بدبختی واسه کسیه که آزارش به مورچه نرسیده خوشبختی واس ...

استدلال نیست گلم،منم واقعاتوحکمت خداموندم حالم خوش نبودیه چی گفتم دیدی یه وقتایی میخوای خودتوالکی قانع کنی اینم ازاون وقتاست

استدلال نیست گلم،منم واقعاتوحکمت خداموندم حالم خوش نبودیه چی گفتم دیدی یه وقتایی میخوای خودتوالکی قا ...

منم موندم تو حکمتش🤦🏼‍♀️ایشالله که خدا تقاص اون زنیکه که دلمو شکست رو بده