2777
2789
عنوان

صبر کنم❓️

98 بازدید | 15 پست

میخوام برای کراشم کسی که ۵سال درگیرش بودم و بهش فکر میکردم صبر کنم.. چون تازه شکست عشقی خورده اگه ببینه من براش صبر کردم و همدلی کردم تا از این اوضاع بیاد بیرون ممکنه بیاد سمتم..

منطقیه اگه صبر کنم براش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بهش بگو روش کراش داری جوابت رو بگیر که بدونی باید چیکار کنی

اینو بهش گفتمم از اولش بهونه های مختلف آورد و یبارم گفت که دورادور عاشق فلانی ام که منم گفتم میشناسم طرفو..

اینو بهش گفتمم از اولش بهونه های مختلف آورد و یبارم گفت که دورادور عاشق فلانی ام که منم گفتم میشناسم ...

پس ولش کن این برات یار نمیشه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو بهش گفتمم از اولش بهونه های مختلف آورد و یبارم گفت که دورادور عاشق فلانی ام که منم گفتم میشناسم ...

خب دیگه تمومه

چرا خودتو بی ارزش میکنی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

پس ولش کن این برات یار نمیشه

اخه یچی برام سواله اینکه چرا ب من گفت میتونیم باهم دوست معمولی باشیم؟ یا اینکه انگار شنیده بود رفتم تو رابطه اومد پیگیری کرد تا حقیقتو بفهه که دلیلشو نمیدونم..

اخه تازه شکست عشقی خورده پس دلیل پیگیریش وقتی شنیده بود انگار رفتم تو رابطه چی بوده؟

هرچیزی پسرا کلا این مدلی ان

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اخه یچی برام سواله اینکه چرا ب من گفت میتونیم باهم دوست معمولی باشیم؟ یا اینکه انگار شنیده بود رفتم ...

دوست معمولی همون زاپاسه دیگه باسنش میخاره 

خودتو کوچیک نکن 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40