2777
2789
اعتیاد به این موضوع خیلی بده اگه ادم معتقدی هستی نماز میخونی حتما به پاهات لاک بزن به جز یه انگشت که ...

چشم عزیزم

سعی میکنم انجامش بدم بلکه از سرم بیوفته

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه حای بدنم زخمی شده حتی گاهی اوقات جوش میزنه بخاطر ژیلت پدرسگگ

اووووف ارع بابا ژیلت پدر پوستو در میاره

لیزر بیری پوستت روشن ترم میشه 

من بیکینیم خیلی بهتر شده

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

دوهفتس

پس هنوز جا داره که ترمیم بشه نذار آفتاب بهش بخوره و تا زمانی که خوب بشه کرم ها رو بزن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره میخوام بخورم ولی من کلا پوستمم چربه تازخ تو پریود بدترم میشههه

پس باید روتین پوستی هم داشته باشی 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره

روغن کرچک هم امتحان کن پس 

تو گوش مامانم خوندن باعث نازایی میسه برا همین اوکی نمیشه😑😑

ولی از نظر شرعی درست نیستا.... منکه پدرم درومده موم میندازم باز خیلی بهتر شده