2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

212 بازدید | 20 پست

من راه دور ازدواج کردم از مشهد اومدم ساری 

اینجا تنهام لیسانس شیمی دارم نمی‌دونم چه کاری رو شروع کنم که تهش درآمد زا هم باشه برام ..به نظرتون راه لاین های آرایشگری مثل شنیون میکاپ رنگ و کراتین رو پیش بگیرم یا خیاطی و طراحی دوخت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو محبوب هستن و درآمد خوبی دارن اگه ماهر باشید

اما خیاطی و طراحی دوخت خیلی بیشتر از آرایشگری ب فرم بدن و گردن فشار وارد میکنه

و چون بحث سلامتی خیلی مهمه من میگم لاین آرایشگری گزینه بهتریه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

1 ببین اون جایی که هستی اصلا لباس میرین خیاطی یا حاضری میخرن ؟

2آرایشگری اگه علاقه داشته باشی 

۳چرا در مورد تخصصی که داری کار پیدا نمیکنی ؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

منابع رو بخون ، آزمون استخدامی بده ، معلم شیمی شی،

بهترین کاره به نظرم ، ۲ سال پست سر هم شانست رو امتحان کن . اگه نشد بعد برو دنبال شغل آزاد.

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

میکاپ خیلی خوبه برای هرچیزی هم مردم میکاپ میکنن بعدم میشورن میره باز برای بعدی ها

عوارضش هم کمه مثل رنگ مو و مراتین نیست ک ریه و چشم و گردن داغون بشه فقط سلیقه میخاد

و خانه مو هم خوبه مثلا کلینیک هیرکات بزنی فقط کوتاهی مو

یا خانه مو بزنی همه کارهای مو

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

1 ببین اون جایی که هستی اصلا لباس میرین خیاطی یا حاضری میخرن ؟2آرایشگری اگه علاقه داشته باشی ۳چرا در ...

به شدت دنبالشم .. اما یا سابقه کار می‌خوان یا اصلا پیدا نمیشه 

منابع رو بخون ، آزمون استخدامی بده ، معلم شیمی شی،بهترین کاره به نظرم ، ۲ سال پست سر هم شانست رو امت ...

مرسی عزیزم❤️ آزمون استخدامی شرکت کردم دوسال پشت هم درصد ها و نمره ی خوبی هم گرفتم ولی قبول نشدم 🥲دیگه ناامیدم

مرسی عزیزم❤️ آزمون استخدامی شرکت کردم دوسال پشت هم درصد ها و نمره ی خوبی هم گرفتم ولی قبول نشدم 🥲دی ...

۲ بار دیگه امتحان کن

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

به شدت دنبالشم .. اما یا سابقه کار می‌خوان یا اصلا پیدا نمیشه

برو غیر انتفاعی  زودتر به نتیجه میرسی .

آموزش و پرورش رفتی ؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀