2777
2789
عنوان

بنظرتون خودکشی کنم خدا نمیبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست

حتی زمان هم کم نخواهدکردازین درد

حتی نمی دانی که دلتنگی چه خواهدکرد

حس میکنی فرق میان درابادرد

باورنخواهی کرد دلتنگی چه خواهدکرد

💔

زیادشکستم داغون شدم پیرشدم گریه ها کردم اماخودکشی نکردم ،بخواب قشنگم ...اجی جونم 

ازگریه کردن هیچ کاری برنمی آید....

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

چون اگه فکر خودکشی داری و شبت داره سخت میگذره هر چی بیدار بمونی حالت بد تر میشه فقط بخواب فردا صبح ح ...

اولین نفری هستی اینقدر عاقلانه و درست نظر داد ببین شاید درک نکنی چی میم ولی یلحظه یجوری شدم حس کردم نشونه خدایی برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین نفری هستی اینقدر عاقلانه و درست نظر داد ببین شاید درک نکنی چی میم ولی یلحظه یجوری شدم حس کردم ...

فداتم که

منم زیاد این حس هارو تجربه کردم هر چی بیشتر بیدار موندم بد تر شدم و استرسم میگرفتم و گریه میکردم

صبح بیدار میشدم میدیدم حالم بهتره. 

گاهی این تنشا و غم ها وقتی خوابت کم باشه پر رنگ میشن

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

من استرس خیلی خیلی شدید دارم

تا ده سال پیش آرامشی که من داشتم هیچکی نداشت

الان شدم کوه استرس

واقعا دیگه طاقت ندارم

همه چیز برام چالشه

تو مهارت هایی که تو زندگی لازمه صفرم،یکیش همین ارتباطات و فن بیانه،دفاع کردن از خودم واعتماد به نفس

ببخشيد اینطور گفتم،آنقدر که همه بهم زخم زدن،فکرمیکنم همه بهم تیکه میندازن

شما ببخشین من باید کامل مینوشتم

همه خسته ایم یا خستگیو تجربه کردیم

اطلاعات ورودی به مغزتونو کاهش بدین

از موبایل فاصلا بگیرین هروقت احساس نباز کردین روی کاغذ بنویسین با بدنتون بدون مانع با طبیعت ارتباط بگیرین مثلا بدون جوراب روی خاک و سبزه راه برید. یا درخت و گل رو لمس کنید.

مهم تر از همه اینکه با خدا ارتباطتتونو قوی کنید.

شما ببخشین من باید کامل مینوشتمهمه خسته ایم یا خستگیو تجربه کردیماطلاعات ورودی به مغزتونو کاهش بدینا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

سعیمو میکنم که این موارد رو انجام بدم

متاسفانه وسواس و استرس دارم

اینا باعث عدم تمرکزم شده

من استرس خیلی خیلی شدید دارمتا ده سال پیش آرامشی که من داشتم هیچکی نداشتالان شدم کوه استرسواقعا دیگه ...

تهرانی؟

اگه اره کلاسای فن بیان استاد مسعود اسفینی رو شرکت کن 

تراپیستم خوبه اگه تونستی برو 

امیدوارم حالتون هرچه زودتر خوب و حتی بالاتر عالی بشه❤️

ممنون عزیزم از راهنماییتسعیمو میکنم که این موارد رو انجام بدممتاسفانه وسواس و استرس دارماینا باعث عد ...

منم قبلا وسواس بودم الانم اضطراب باعث تپش قلبم میشه سعی میکنم کنترلش کنم ولی بالاخره هست وقتی ذکر میگم یا نماز میخونم اروم میشم وقتی سرم رو ماساژ میدم اروم میشم وقتی ورزش میککم مثلا کشش میدم بدنم رو خیلی خوبه اینجوری رنج خودخواسته میدم جتی برای یک دقییه هم فقط حواسم به بدنمه