2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت و توقع ات  و تلاش بعدت داره ارشد این رشته بوده که بیکار مونده یا کسی بوده که معلم یا استاد این درس شده و .... 

دولتی بیاری یکی دو سال از کنکور معافی باز تحقیق کن

بستگی به خودت و توقع ات و تلاش بعدت داره ارشد این رشته بوده که بیکار مونده یا کسی بوده که معلم یا ا ...

خب من کار تو بیمارستان دوست داشتم نه فیزیک و ریاضی نه معاف نبستم چون از طریق معدل انتخاب رشته کردم

خب من کار تو بیمارستان دوست داشتم نه فیزیک و ریاضی نه معاف نبستم چون از طریق معدل انتخاب رشته کردم

اها خب پس اوکیه دیگه هر چی هدفت هست

با معدل که نمیشه کارهای خوب بیمارستانی رو آورد.ولی در کل در نظر بگیر هر کاری از دور قشنگه وقتی آدم میره تجربه اش میکنه تازه متوجه میشه خوب بوده یا بد 

هر کاری بدیای خودشو داره