2777
2789
عنوان

اگه برگردم عقب تجربی نمیرفتم

393 بازدید | 28 پست

میرفتم انسانی 

حفطیاتم خیلی خوبه داداشم چقدر اصرار کرد برو انسانی از پیش برمیای

ولی برای کلاسش رفتم تجربی

دوبار کنکور دادم قبول نشدم 

عصبیم 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم من برگردم تلاش میکنم اصلا به دنیا نیام🙂

💔

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

باز خداروشکر کن قبول نشدی میتونی بخونیمن تو انتخاب رشتم یه اشتباهی کردم ک نمیشد ویرایش کرد از رو اجب ...

امضات چرا منو تو فکر برد؟

مامایی آزاد شهری که خیلیییی دوستش دارم قبول شدم خیلییی دو دلم امضات تو فکرم برد واقعا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

ولی من میرفتم تجربی 

انسانیم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
امضات چرا منو تو فکر برد؟مامایی آزاد شهری که خیلیییی دوستش دارم قبول شدم خیلییی دو دلم امضات تو فکرم ...

خیلی وقت بود امضامو نخونده بودم 

امضام منم تو فکر برد🥲😂

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد! 

منکه راضی ام

چون اتفاقات به نفع ما رقم میخورن، شاید الان نفهمی ولی حتما در آینده متوجه اش میشی

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

ولی من میرفتم تجربی انسانیم

برو بابا دهنمون صاف شد یه سال از کل زندگیم زدم آخرش شد مامایی آزاد ای تف به این زندگی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود