2777
2789

همسرم واسم عروسک باربی هدیه اورد از اون باربی هایی که از بچگی عاشقشونم و قبلاً داشتم اینقدر ذوق کردم حس بچیگامو کردم کودک دورنمو از خوشحالی نمیدونم چجوری وصف کنم.... میخوام استوریش کنم چی بنویسم زیرش بنظرتون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاینکه شادکردنم رو اولویت قرار دادی و بی قضاوت، خاطرات شیرین کودکی رو دوباره برام زنده کردی،ممنونم. امیدوارم این فضای عاشقانه که برپایه ی رفاقت بین ما ودرک متقابل، استواره، ابدی باشه. آمین

🕉 OP 🕉
وقتی عشق و خاطرات بچگی تو یه هدیه جمع میشن! 🥰 عاشق این باربی‌ام، مرسی عشقم

عجب🤣🤧

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂