2777
2789
عنوان

صدای گریه ی مادرم😭😭😭💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 50 پست
برا ارامش جفتتون قران بخون هر سوره ای که بلدی یا صلوات بفرس

چشم 

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگی مشترک اینقدر دردورنجوخستگی داره طفلی مادرت منم خیلی گریه کردم

خیلی دلم براش میسوزه😭💔

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

برو بغلش کن

رفتم پیشش و فهمیدم چرا گریه می‌کنه😭😭😭💔

آخی چرا گریه می کنه

دندون درد و گوش درد شدید داره و از درد خوابش نمی‌بره😭😭😭💔

دندون درد و گوش درد شدید داره و از درد خوابش نمی‌بره😭😭😭💔

توروخدا بگید چیکار کنم😭

میخک دارید بزار داخل دندونش

وای نه نداریم😭چیکار کنم حالا

یه مقدار سیر بزار 

یه مسکن هم بده بخوره یا اگه قرص خواب داری

یه حوله هم گرم کن بزار رو صورتش 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سیر رنده کن نمک بریز روش باز با قاشق چاقو هرچی هی له ترش کن که یکم لزج میشه بذار روش بمونه ده دقیقه اینا.

البته لپش ولبش سیزنخوره که میسوزونه بدجور

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سیر رنده کن نمک بریز روش باز با قاشق چاقو هرچی هی له ترش کن که یکم لزج میشه بذار روش بمونه ده دقیقه ...

باشه گلی خیلی خیلی خیلی ممنونم 

باشه گلی خیلی خیلی خیلی ممنونم

خواهش میکنم این عالیه. من خودم وپسرم6سالشه دندونش خرابه دردکه میگیزه میذارم اب رواتیشه. میسوزونه ولی بچم تحمل میکنه خدایش تا چندماه یاحتی یکسال دیگه درذ نمیگیره. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.