2777
2789
عنوان

کادو نمی‌ده چرا

100 بازدید | 6 پست

در ارتباط با تاپیک قبلی خیلیا از دوس پسراشون کادو گرفتن واسه روز دختر ولی من چیییی 

هیچی 

هیچوقت نگرفته یکی از دلایلش اینه دستش خالیه دومین دلیل من نمیتونم کادو بیارم خونه خب ولی حداقل اون بگیره منم میتونم بگم خودم گرفتم 

تنها کادویی که برام گرفته ی گردنبند طلا بود اونم مناسبت خاصی نداشت همینجوری گرفت 

دو ساله باهمیم 

خسیسع یا چی 😂؟

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

روز child girl هست

یعنی دختر بچه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌خواستم بگم خسیس که گفتی طلا گرفته 

ببین بعضیا دوس ندارن کادوهای ارزون به کسی بدن شاید بخاطر اینه

من خودم نه دوس دارم کادوی ارزون به کسی بدم و نه اینکه کسی بهم بده

بعضی وقتا اشکالی نداره ها کادوهای کوچیک ولی سر مناسبتا باید باارزش باشه 

می‌خواستم بگم خسیس که گفتی طلا گرفته ببین بعضیا دوس ندارن کادوهای ارزون به کسی بدن شاید بخاطر اینهمن ...

آره خب خودشم همیشه میگه نمی‌خوام چیزی بگیرم که احساس بدی پیدا کنی باید چیزی بگیرم که ارزش داشته باشه ولی والا من راضیم به چیز کوچیک حداقل در شاد میشه 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️