2777
2789
عنوان

اگه بچتون رو الکی دعوا کنید چون ظرفیتتون پربوده بعدش فراموش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آدم مسئولیت پذیری نیستیسرزنش نیست، دارم میگم که رفتارتو بازبینی کنیرفتار غیر مسئولانه میکنی بعد س ...

من بچم دو‌سالو 5ماهشه با هم خوبیما خیلی دخمل خوبیه  ولی بشدت رو اعصابه بشدت غرغرو گریه میکنه حتی واسه یه چیز که عادی میخواد خیلی بهم میریزه خیلی آرومم یهویی دست خودم نیست ولی خیلی دوست دارم همیشه همیشه باهاش آرومه آروم باشم مثلا امروز کمردرد دارم‌مدتیه مجبور‌ شدم ببرمش خرید با کالسکه گیر داده بود میام پایین یا سرویس بهداشتی پله‌میخوره پایینه شبو روز یا بغلش میکنم‌میبرمش یا کولش میکنم‌با این کمرم ولی می بینی همکاری نمیکنه خیلی دلم‌میخواد همیشه آروم باشم راهی هست؟اینم‌بگم‌منم مثل اسی خیلی مشکل دارم تو زندگیم

گاهی از دست آدم در میره متاسفانه

انسانیم خوب

ولی وقتی خاستی بزنیش دستتو سریع گاز بگیر،یا بااون یکی دستت نکه دار

خاستی داد بزنی بی دلیل،زودی اون اتاقو ترک کن همون لحظه

این دوتا راه کمکت میکنه زیاد

تو آدم مسئولیت پذیری نیستیسرزنش نیست، دارم میگم که رفتارتو بازبینی کنیرفتار غیر مسئولانه میکنی بعد س ...

امیدوارم تو بتونی مادر بهتری باشی نصبت به من

من همه سعیم برای بچم کردم که حتی نمیتونم توصیف کنم چون خیلی هلش باور پذیر نیست

توجیه نمیکنم چون کارم اشتباه بود عذاب وجدان دارم

همسر خوب هم خیلی مهمه

وقتی قبل رفتن بچم به مدرسه یه گیر میده فحش و تحقیر

خودش تو رختخواب من بچرو میبرم میزارم مدرسه

برمیگردم باز یک ساعت کامل فحش به مادرم و ‌.‌ میده

مجبورم بریزم تو خودم

چون حرف بزتم فقط کتک میخورم

برای بچم نمیتونم جداشم

وگرنه با اخلاق شوهرم به یک سال نرسیده دخترم دیوونه میشه

اینهمه فشار روی هم جمع میشه یک جا فوران میکنه

امیدوارم تو بتونی مادر بهتری باشی نصبت به منمن همه سعیم برای بچم کردم که حتی نمیتونم توصیف کنم چون خ ...

من مادر نمیشم چون میدونستم اگر میشدم مادر خوبی نمیشدم

نگفتم که مقایسه‌ت کنم یا بگم من بهترم من همه چیو میدونم

دارم میگم باگ ها و خطاهای رفتارتو بشناس اینجوری میتونی کنترلش کنی

و راه های تخلیه خشم بهتری هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم همه مامانا از این روزا دارن . منم دقیقا امروز همین کارو کردم همشم تقصیر شوهرم بود که دیشب منو ...

ممنون از محبتت

دقیقا مثل من هستی

منم ارزوم مرگه فقط به خاطر بچم نفس میکشم

خدا هم شما و هم من رو کمک کنه

امیدوارم تو بتونی مادر بهتری باشی نصبت به منمن همه سعیم برای بچم کردم که حتی نمیتونم توصیف کنم چون خ ...

حق داری ولی واقعا روانیه و بی دلیل فحش میده؟ تو هیچ باهاش کل کل نمیکنی؟ اگه واقعا تو ساکتیو اون‌روانی بپذیر روانیه و بگو‌الان بدترین فحشارو میده ولش کن فکر‌کن‌نمیشنوی اگرم باهاش بحث میکنی بحث نکن بخاطر بچت شوهرتو تحمل کن حتی به چشم یه مریض دارو لازمه‌بدبخته بی عقل نگاه کن تا با بچتم آروم باشی

چه اول صبحی انرژی داره

والا دعوا هم جون میخاد انرژی میخاد،خدا به زندگیت آرامش بده

تو خودت نریز،گوشاتو بگیر،فکر کن یه سگه داره پارس میکنه

الان خیلیا سگ نگه میدارن وبه صداش عادت کردن

خودتو پیرنکن،برات مهم نباشه،دهن به دهنش نزار،بی تفاوتی بهترین تلافیه

ممنون از محبتتدقیقا مثل من هستیمنم ارزوم مرگه فقط به خاطر بچم نفس میکشمخدا هم شما و هم من رو کمک کنه

اسی برو روانپزشک،علایم اونو بگو برا خودت،داروهاشو بگیر بیار تو غذا آب میوه بهش بده تا آروم شه،البته اگه خودش دکتر نمیره

من مادر نمیشم چون میدونستم اگر میشدم مادر خوبی نمیشدمنگفتم که مقایسه‌ت کنم یا بگم من بهترم من همه چی ...

باید صبرم رو بیشتر کنم

اون بچه بیگناه ترین و بی پناه ترینه

خدا کمکم کنه