2777
2789

چند روز پیش تصادف کردم از پشت بهم زد ولی مقصر من شدم و جلوی افسر کلی دروغ گفت شوکه شدم اما سکوت کردم چون اولین تصادفم بعد از ۶ سال رانندگی بود 

برادرم بهش  گفت ماشین رو ببر تعمیرگاه درست کن فاکتور بیار پرداخت میکنیم 

ماشینی که بهم زد ۴۰۵ بود 

پدر و برادرم گفتن نهایت هزینش میشه ۴ تومن 

اما اون اقا ۱۳ میلیون فاکتور اورد و ازمون پول گرفت 

منم بدون هیچ حرفی با گریه مجبور شدم بدم 

عکس ماشین رو به چندتا تعمیرکار  نشون دادم گفتن ۳ تا ۳ و نیم 

چرا انقد ساکت و منفعلی؟ حقتو نمیگیری چرا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته آبجی گل امیدوارم تصادف تکرار نشه اما در این موارد دو تا تعمیر گاه با هم ببرید فدای سرت تازه اتفاقی هست که افتاده پولم دادی دیگه غصشو نخور /باید حواسمون رو بیشتر جمع کنیم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘