2777
2789

مادرم اصلا خواهرمو خوب تربیت نکرده. از الان همه رو اذیت میکنه، توهین میکنه، بی حرمتی میکنه بهت. 

خیلی خیلی بی ادبه خواهرم خودشو از چشم همه اننداخته. تو کل فامیل همسرمم اینو فهمیده

مقصر مادرمه 

اصلا مهم نیست براش. 

امرروز با پسرم رفتم خونه مادرم 

خواهرم که از مدرسه تعطیل شد سر یه موضوع با مادرم بحثش شد بهش فحش میداد میگفت پدر سگ... 

خواهرم پیله کرده که باید بریم پارک هر روز 6ساعت پارکن اینا. از دوستاش به مامانم شکایت کرد که فلانی به من محل نمیده با من حرف نمیزنن من بهش گفتم یه نگاه ب رفتارات بنداز کاری کردی تو مدرسه بعضیا ازت دوری کنن یکم عاقلانه رفتار کن 

گفتم تو باید درس بخونی و مشکلات مدرسه رو با دوستات خودت حل کنی. 

مامانم هرسال کارش اینه بره مدرسه که با همه بحث کنه چرا با دخترم دعوا کردید چرا به دخترم محل ندادید یا التماس معلم که با دخترم خوب رفتار کنید 

ارزش بچه رو از الان اورده پایین  یهو مامانم خواهرم پریدن به من هر دو انقد سرم جیغ و داد کردن دلم خیلی شکست بغض کردم از خونه شون اومدم بیرون با پسرم امروزم دوبار زنگ زد من جوابشو ندادم باهاشون قهرم فقط بخاطر اینکه خواهرمو داره خراب میکنه رفتاراشو

خواهرم یاگوشی دستش بزور درس میخونه از الان دوستاش فکر دوست پسر و الافی هستن. هر روز براش برچسب و چیزای فانتزی تزیینی میخره انقد خرجای الکی میکنه براش بابام دیگه غر میزنه میگه اینا مناسب سنش نیستن همش لوازم ارایش میخره براش

هر روزم تو پارک با همه دعوا میکنه 

من تمام رفتارای بد خواهرمو از  چشم مادرم میبینم 

همسرم پدرم و برادرمم میگن همین حرفو

خیلی غصه آینده خواهرمو میخورم 

مامانم فکر ده سال دیگه این دختر نیست 

الان مامانم 50سالشه خواهرم 11 کلا تر زده به ادب این دختر فردا روزی میترسم هیچکس حریف خواهرم نشه هرکاریم ک دلش خواست کنه چون از الان که بچه اس رفتاراش همینه. برای خواسته های نامعقلولش جیغ داد میکنه فحش میده دعوا میکنه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای ببرینش مشاوره والا ماهم ته تغاری بودیم اینکارارو نمی‌کردیم مامانت هم مقصره

مامانم خودش باید بره مشاوره یا وجود پنجاه سال سن گند زده 

پیر شده بیچاره با این دو نفر

کاش شما که میدونید حداقل یکاری کنین برای خواهرتون از مادرتون که نمی‌دونم بعیده تغییر کنن 

موندم چطور شما اینطوری نیستین ولی خواهرتون رو مادرتون اینطور تربیت کرده

کاش شما که میدونید حداقل یکاری کنین برای خواهرتون از مادرتون که نمی‌دونم بعیده تغییر کنن موندم چطور ...

من بارها مداخله کردم مامانم جلوی خواهرم منو خورد کرده. 

منم قبلا دست کمی از خواهرم نداشتم تا دبیرستان مثل همون بودم. 

بعد ها که مستقل شدم راه مدرسم از خونه دور شد بزرک تر شدم سرکار رفتم رفتارم عاقلانه تر شد هرچی از مادر سمیم دور شدم رفتارم بهتر شد

خواهرش نسل خیلی جدیده

نسل جدید داریم تا نسل جدید بچه های اقوام همسرم هم سنو سال خواهر من هستن ولی خیلی با ادبن