2777
2789
اره داره من چند روز پیش دیدم خیلی قشنگه

پس ببینم. موضوعش که به نظرم خوبه، باید تو سینما یکی به این می پرداخت. اما ظاهرش آماتور طوری بود. حالا خیلی از فیلمای آماتور اتفاقا بهتر هم هستنا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوستش داشتم. غمگینه اگر اذیت میشی از غمگین بودن نبین. ولی من در کل فضاشو دوست داشتم

نه اتفاقا دوست دارم عمیق باشه. نقدشو خوندم، درباره تنهایی انسانهاست. دوست دارم اینجور فیلما رو

تو چه مایه هایی دوست داری؟ بگو ببینم چس به ذهنم میرسه

اجتماعی و درام

تی تی 

ابلق

ملاقات خصوصی

جنگل پرتقال

جهان با من برقص

در دنیای تو ساعت چند است

اینارو دیدم مثلا

دیگه از این مدلیا 😁

امتحان می کنم، اگه تا وسطاش دیدم خوشم نیومد ادامه شو نمیبینم.

اره شاید خوشت اومد

ببین یه فیلم مثلا انتقادی بود 

من فیلم برادران لیلا که این مدلی بود و دوسش داشتم ولی با این یکی اصلا حال نکردم

اره شاید خوشت اومدببین یه فیلم مثلا انتقادی بود من فیلم برادران لیلا که این مدلی بود و دوسش داشتم ول ...

نمیدونم. انتقادی باشه خوبه، اما از لگد پرانی به جای انتقاد خوشم نمیاد. بعضی فیلما فقط لگد میزنن به هر چی هست و نیست تا جایزه بگیرن