2777
2789

این بار سوم دارم تاپیک تکراری میزارم والله قلبم اتیش گرفته آروم نمیشه به خودم فحش میدم بی لیاقت حتما مشکل از تو هست احمق میدونم دوباره تاپیک زدم حرف هاتون ارومم میکنه 

چیزی دیدم باورم نشد رفتم برای کار تو یه کافه صاحبه کافه دختر خانوم ۲۷ ساله بود گفت من نیاز دارم یکی بیاد اینجا رو تمیز کنه امروز رفتم ساعت ۳ هم رفتم خالی بود کافه کلی ظرف از کی مونده بود شسته نشده بود گفت اینا رو بشور شستم گفت سفارش بگیر ببر انجام دادم انقدر ظرف شستم مردم سینک خالی میشد دوباره پر میشد خلاصه خوشحال که دارم کار میکنم فکرش کنید ساعت ۱۰ شب کارم تموم شد تا اون تایم تا مرتب شدن کامل کافه شستن تمیز کردن طرف ها گفت نیا چون میخوام باریستا باشه ۲۰۰ داد اخه برای اون همه کار فقط ۲۰۰هیچی نگفتم اومدم بیرون الان نگاه کردم دیدم ساعت ۷ همین خانوم تو دیوار آگهی زده که سالن کار میخواد فکرش کنید وقتی من خر داشتم ظرف ها ش میشستم تمیز کاری میگردم سفارش بردم آوردم اون داشت دنبال ادم جدید میکشت یعنی چی یعنی گذاشتی تا آخرین لحظه کار بکشی تو نمیخواستی همون هفت میگفتی برو انقدز بچه ها با ظرافت کار کردم انقدر تمیز همه رو سرجاش گذاشتم خاک برسرم 

ببین یبار بوده تموم شده رفته فدای سرت، از این به بعد حواستو جمع کن با صاحبکار حرفاتو بزن سنگاتو وابکن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم گذشته دیگه خودتو ناراحت نکن بی خیال انشالله ی کاری بهتر پیدا میکنی

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

خدا ازش نگذره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان درس عبرت برات میشه گرگ باش چرا ازاول نپرسیدیورا قرارداد نبستیچرا حرف نزدی

چه بدونم گفت یک هفته آزمایشی بعد منم قرار بود ۴ نیم برم گفتم زودتر بیام با کار آشنا شم ۳ بیام گفت بیا منم ذوق رفتم یه کوه ظرف شستم بعد گل محمدی شکلات دارچین اینا تموم شد پر کردم سینک خالی میشد دوباره پر میکرد هزار بار دستمال کشیدم همه جا رو بعد اومدم دیدم ساعت ۷ شب آگهی زده منو تا ۱۰ نگاه داشته تمام کارهاش کنم کافه اش تر تمیز برای فردا من خودم از خودم راضی بودم روز اول بود امروزم روز دختر کافه شلوغ بود اما همه چی قشنگ هندل کردم اصلا نفهمیدم چرا

اخی عزیزم گذشته دیگه خودتو ناراحت نکن بی خیال انشالله ی کاری بهتر پیدا میکنی

چه بدونم گفت یک هفته آزمایشی بعد منم قرار بود ۴ نیم برم گفتم زودتر بیام با کار آشنا شم ۳ بیام گفت بیا منم ذوق رفتم یه کوه ظرف شستم بعد گل محمدی شکلات دارچین اینا تموم شد پر کردم سینک خالی میشد دوباره پر میکرد هزار بار دستمال کشیدم همه جا رو بعد اومدم دیدم ساعت ۷ شب آگهی زده منو تا ۱۰ نگاه داشته تمام کارهاش کنم کافه اش تر تمیز برای فردا من خودم از خودم راضی بودم روز اول بود امروزم روز دختر کافه شلوغ بود اما همه چی قشنگ هندل کردم اصلا نفهمیدم چرا

چه بدونم گفت یک هفته آزمایشی بعد منم قرار بود ۴ نیم برم گفتم زودتر بیام با کار آشنا شم ۳ بیام گفت بی ...

اشکال نداره شده تجربه برات ب توصیه دوستان گوش‌کن

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)