2777
2789
همه زیست سلولی مولکولی و میکروبیولوژی قبول شدن‌نی نی سایت هم که مثل همیشه پزشکی از قلمچی بیشتر قبولی ...

پس چرا من دخترم پنجم و ششم ابتدایی قلم‌چی بود

حس میکنم خیلی ازمون های ساده ای داره

اما هرسال قبولی ها از قلم چی هستند؟!

پس چرا من دخترم پنجم و ششم ابتدایی قلم‌چی بودحس میکنم خیلی ازمون های ساده ای دارهاما هرسال قبولی ها ...

قلمچی تاثیر خاصی نداره

چون ازمونه‌ فقط

مهم خود دانش آموز و تلاششه

وگرنه ازمون های دیگه سخت تر و بهتر عمل کردن مثل ماز 

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره ی چیه

انواع ویروس و باکتری کشت میدن بعد خب اینا خیلی کوچیکن باید مواظب باشن در کنار باکتری مورد نظر باکتریای دیگه رشد نکنه که تحقیق رو خراب نکنه بعد تو ژنتیک این باکتری و ویروسا دست میبرن تا بشه از توشون درمان بیماریای دیگه رو پیدا کرد اینو یکی که میخوند برا من توضیح داد من خودم نخوندم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
قلمچی تاثیر خاصی ندارهچون ازمونه‌ فقطمهم خود دانش آموز و تلاششهوگرنه ازمون های دیگه سخت تر و بهتر عم ...

تراز هاش خوب میشد

اما حس میکنم آسون بوده.

نسبت به گاج و مبتکران

اما گویا سوالاتش استانداارده

بابا منم رتبم ک بد نبود ولی خب نشد دیگه

پشت میمونی؟

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

انواع ویروس و باکتری کشت میدن بعد خب اینا خیلی کوچیکن باید مواظب باشن در کنار باکتری مورد نظر باکتری ...

اره همینه  برادرزاده من دوره کار اموزیشو تو آزمایشگاه کشت ادرار از این چیزا بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تراز هاش خوب میشداما حس میکنم آسون بوده.نسبت به گاج و مبتکراناما گویا سوالاتش استانداارده

ابتدایی و ملاک نگیر 

بزا بیاد دبیرستان اونوقت 

استاندار به ماز میگن‌ نه تقلبچی

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی