2777
2789

اگر سن ت کمه باید بگم حتما حتما حتما برو دانشگاه و درس بخون 

به غیر از اون اگر توو کلان شهر زندگی میکنی، زرنگ باشی از هر مهارتی میتونی پول در بیاری، در غیر اینصورت تقاصای محیط زندگی ت رو ببین

الان لاین های آرایشگری دراماد خوبی داره اما خیلی اشباع شده 

خیاط ماهی بشی، درآمدش خوبه اما باید کارت بگیره 

اگر درس خوندی و زمینه ش رو داری، برنامه نویسی پولساز واقعا 

اگر میتونی آنلاین شاپ بزن در کنار مهارتت 

اگر محل زندگی ت ظرفیتش رو داره ی چیزی مثل مغازه لباس فروشی میتونی خوب بچرخه

اگر سن ت کمه باید بگم حتما حتما حتما برو دانشگاه و درس بخون به غیر از اون اگر توو کلان شهر زندگی میک ...

متاسفانه روستام

۲۴ سالمه و شرایط درس خوندن نداشتم و دیپلمه هستم

خیاطم اما مشتری نیست

به آرایشگری فکر میکنم اما میترسم کارم نگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه روستام۲۴ سالمه و شرایط درس خوندن نداشتم و دیپلمه هستمخیاطم اما مشتری نیستبه آرایشگری فکر می ...

ببین منم توو روستا بزرگ شدم 

میدونم روستا شرایطش خاصه

ولی اول اینکه اگر حتی یک درصد هم میتونی درس بخون چون هیچی به اندازه درس خوندن به دردت نمیخوره 

اگر هم میری دنبال مهارت باید ریسک کنی

آرایشگری لازم میشه برای حتی روستا، ولی باید چندسال حتی مفت کار کنی تا کارت بگیره، بعد که شناخته شدی کم کم کارت رو گسترش بدی.... 

کلا هر ماگهارتی به نظرم نیاز داره اول چوبش رو بخوری، مفت و ارزون کار کنی تا کارت بگیره 

ی شبه انتظار نداشته باش به درآمد برسی 

مثلا خواهر من خیاطه، بنا به دلایلی رفت یه روستا ،براشون دمکنی و نمیگیر کنار سینک میدوخت، باور کن مثل بنز مشتری داشت. حالا شمام ببین تو همین حرفه خیاطی چی به درد اونجا میخوره. با طراحی و سلیقه زیبا خودت رو اونجا معروف کن. چادر ، حوله، وسایل اشپزخونه، پرده، رومیزی، ...... 

ببین منم توو روستا بزرگ شدم میدونم روستا شرایطش خاصهولی اول اینکه اگر حتی یک درصد هم میتونی درس بخون ...

خودمم اولویتم درس خوندنه

در اولین فرصت حتما میرم سراغ درس اما فعلا نیاز دارم یه مهارتی یاد بگیرم

به نظرت کدوم شاخه آرایشگری توی روستا جوابه

از روستاهای آباد شمالم

ببین اگر خیاطی بلدی،نیاز اون جایی که هستی رو ببین چیه. اگر بلد باشی روی چیزی که میدونی تقاضا هست مان ...

اینجا مشتری پیدا کردن به شدت سخته🤦‍♀️

مغازه ام ندارم

نمیدونم چجوری تبلیغ کنم

اینجا مشتری پیدا کردن به شدت سخته🤦‍♀️مغازه ام ندارمنمیدونم چجوری تبلیغ کنم

ببین خواهرم هرچی تو آشپزخونه مورد استفاده بود ،میدوخت. الان دیگه ز میزنن بهش میگن چادر و لباس مجلسی بدوز . اگر روستایی که بود رو می‌دیدی باورت نمیشد اینهمه مشتری داره.

اول اینکه روابط عمومیت رو خوب کن، با همه سلام علیک داشته باش. دوم اینکه برا خودت و مادر خواهرت، دوستت مانتو و لبای بدوز یا برا مادرت چیزای اشپزخونه، مثل کیسه نون، وقتی میره نونوایی همه ببینن،اینا تبلیغه، چنتا برگه بزن در سوپر و مغازه های اطراف یا هرجای دیگه،شماره بزار. تو پارچه فروشی محل شمارت رو بزار،بهش بگو تبلیغه رو کنه،چون برا اون پارچه فروش هم خوبه و فروشش زیاد میشه. فضای مجازی کاراتو بزار و اونارو بفروش.... خلاصه کخ همین خیاطی که بلدی، کلی برات درامد داره،قدرشو بدون. سلیقه تو انتخاب مدل و پارچه داشته باش. 

درضمن فعلا مغازه نمیخاد، تو خونه یه جارو برا خودت در نظر بگیر، یه چرخ و یه سر دوز داشته باشی کارت راه میفته

ببین خواهرم هرچی تو آشپزخونه مورد استفاده بود ،میدوخت. الان دیگه ز میزنن بهش میگن چادر و لباس مجلسی ...

عزیزم ممنونم وقت گذاشتی توضیح دادی

سردوز ندارم متاسفانه🤦‍♀️

اما تلاشمو میکنم

به نکته های خیلی خوبی اشاره کردی 

عزیزم ممنونم وقت گذاشتی توضیح دادیسردوز ندارم متاسفانه🤦‍♀️اما تلاشمو میکنمبه نکته های خیلی خوبی اشا ...

دخترم، یدونه کوچک بخر ،دست دوم یا نو به طور اقساط یا قرض بگیر از مادر پدرت. تو هنرشو داری،یه کم تلاش و پشتکار لازم داری تا بهترین خیاط تو اطرافیانت بشی

دخترم، یدونه کوچک بخر ،دست دوم یا نو به طور اقساط یا قرض بگیر از مادر پدرت. تو هنرشو داری،یه کم تلاش ...

ممنونم عزیزدلم

میخوام پولامو بخاطرش جمع کنم و بخرمش

ممنونم که انقدر ماهی 💚😘