2777
2789
عنوان

لیزر این قیمت خوبه یانه

124 بازدید | 9 پست

شهر خودتون لیزر کندلا چقدر میگیرن فول بادی ؟

اینجا میگن یه تومن کل نواحی بدن 

خوبه بنظرتون لیزرش و قیمتش؟

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲۰۰ کندلا جنتل مکس توتاله واسه منم همه نواحی

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
راضی هستیاز من گفت الکسانداریته

بی نهایت راضیم دست و پام ک ۸۰ درصد ریخته هرچیم هست دست میزنی میریزه تازه من دو جلسه رفتم ولی میدونستم انقد خوبه خیلییی زودر میرفتم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
بی نهایت راضیم دست و پام ک ۸۰ درصد ریخته هرچیم هست دست میزنی میریزه تازه من دو جلسه رفتم ولی میدونست ...

من شکمم هم مو داره ولی حالت کرکی نیست بیشتر واسه این که رو مخمه دارم میرم

شکر برات جواب داده عزیزم

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

من شکمم هم مو داره ولی حالت کرکی نیست بیشتر واسه این که رو مخمه دارم میرمشکر برات جواب داده عزیزم

بله عالی