2777
2789

بعدم میان میگن شما زنای اهن پرست پول دوست جالبه واقعا من اصلا اطرافپ ندیدم که مردی بخاطر مهریه بره زندان ولی تا بخواین دیدم و شنیدم زنهاییکه مهریشونو بخشیدن بعدم با کلی منت طلاق گرفتن

چرا ما زنا انقدر حقارت رو متحمل میشیم؟اصلا چرا حقوق انسانی یک زن با مهریه و چندتا سگه برابر میشه؟

اون حقوق، حقوق انسانی زنه و مهریه پشتوانه ی زن توی جامعه ایه که زن با چیزهایی مواجه میشه که مرد حتی نمیتونه درکش کنه و این چیزها بعد از طلاقش چند برابر میشن

نگاه جنسیت زده، حقوق کم، تنوع شغلی پایین تر، فرهنگ پایین و ...که گفتن ندارن

هم حقوق و هم مهریه باید گرفته بشه با اینکه این بازهم کافی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه کاملا در برابر حقوق از دست رفته زن مثل حق طلاق هست 

نمیشه که هم حقوق برابر باشه هم مهریه 

تو خود اروپا هم همچین چیزی وجود نداره 

شما حقوق برابر مثل حق طلاق میخوای دیگه مهریه زو نباید بخوایی

تازه همون مهریه رو هم ممکنه عندالاستطاعه کنن 

حق زن خیلی خورده میشه

این مهریه و این که مرد باید خرج زنشو بده فقط خوب بود که اونا رو هم دارن میگیرن از زن 

انتظار دارن زن شاغل شه پول بیاره تو زندگی مردا اهن پرستن 

مهریه رو هم که به صد روش میپیچونن تا ندن

مهریه حق قانونی زن هست و مرد هم اگر توان پرداخت یک موضوع رو ندارد برگه را امضا نکند چون همان روز اول باید این نگاه رو داشته باشد که باید پرداخت کند آدمی که کیلویی و بدون پشتوانه میخواد یک زندگی را شروع کند مرد نیست پس مهریه رو بر مبنای توان و شناختی که از همراهتون‌دارید تعیین کنید

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
مهریه کاملا در برابر حقوق از دست رفته زن مثل حق طلاق هست نمیشه که هم حقوق برابر باشه هم مهریه تو خود ...

من دارم میگم خیلی از مردا بعد از طلاق مهریه رو به زن نمیدن. مجبور میکنن تا زن مهریش رو ببخشه تا طلاقش بدن. اینطوری نه روجی از زن میمونه و نت میادمهریه ای میاد دستش و نه نه پشتوانه ای داره. این چه قانونی شد؟

در ضمن اسمش روشه حق. حقوق برابر از اصول انسانیه هر کس که ذره ای از انسانیت توی وجودش باشه میدونه که باید این حقوق از دست رفته ی زن رو بهش بده کاریکه جامعه براش نکرده.مهریه هن بحثش جداست. کسیکه حتی حاضر نیست حقوق تورو بهت بده یا ازت گرو میکشه که یا مهریه یا حقوقت بنظر شما انسانه؟انسانم نباشه بنظر شما عاشقه؟

مهریه حق قانونی زن هست و مرد هم اگر توان پرداخت یک موضوع رو ندارد برگه را امضا نکند چون همان روز اول ...

دقیقا

زن توی حقوق از دست رفتش نقشی نداره ولی مرد خودش مهریه ای رو تنظیم میکنه که از پسش بر نیاد.بعدم اسم کم عقلی خودشون رو حیله گری زنها میندازن

تازه همون مهریه رو هم ممکنه عندالاستطاعه کنن حق زن خیلی خورده میشهاین مهریه و این که مرد باید خرج زن ...

واقعا ایکاش اصن این مهریرو بردارن بعد ببینم دیگه چی دارن بگن

این مرداییکه قبل از ازدواج دم از عشق میزنن ولی حتی حاضر نیستن حقوقت رو بهت برگردونن در جالیکه میتونن اینکار رو بکنن ولی نمیکنن

دقیقازن توی حقوق از دست رفتش نقشی نداره ولی مرد خودش مهریه ای رو تنظیم میکنه که از پسش بر نیاد.بعدم ...

دقیقا باشه اصلا زن فشار میاره من به عنوان مثال عقل ندارم؟؟ منیکه هنوز نمیتونم حساب کتاب کنم چطور میتونم یک‌دخترو خوشبخت کنم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
والا الان که مهریه هست انقدر راحت خیانت میکنن وای به اون روزی که مهریه نباشه

مریض که باشی خیانت میکنی

چه مهریه باشه چه نباشه

چه همسر باشه چه نباشه

چه بچه باشه چه نباشه

چه قانون باشه که نیست

و کم نیستم تعداد این مردای خیانتکار

دقیقا باشه اصلا زن فشار میاره من به عنوان مثال عقل ندارم؟؟ منیکه هنوز نمیتونم حساب کتاب کنم چطور میت ...

واقعا همینه اصلا درگشون نمیکنم

حالام که اصلا قانون زندان و مهریرو به کل عوض کردن. دوباره یه پتک بر داشتن کوبیدن روی جامعه ی زنها