2777
2789
عنوان

شهر بم چطوریه دانشگاه قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 57 پست
مادرت تو زلزله ی بم کسی رو از دست نداده؟اسم بم برام خعیلییییییی وحشتناکه خعیلیییییی زیاد حتی الان که ...

الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود 

عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو خورده ای سال گذشته

الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو ...

اخی عزیزممم عمر طولانی داشته باشه انشالله

ببین بچه نباید اون تصاویر وحشتناک زلزله رو ببینه مامان من نکرد این تلویزیونو‌ خاموش کنه نبینم شبا خواب میدیدم از ترسم شب ادراری گرفتم

الانم دست خودم نیست از اسم بم میترسم

جن**ک که شد نذاشتم دخترم بو ببره حتی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو ...

یه مدت پیش هم تو سایت خوندم اونایی که زیر اوار مونده بودن رو دستاشونو قطع میکردن‌طلاهاشونو میبردن حالم بدتر بد شد 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوال ...

سلام 

مکانیک بم قبول شدم 

اگه اطلاع دارید یه توضیحی بدید در مورد جَو دانشگاه و خوابگاه بم چطوره؟

بعد اینکه راسته میگن کمی مشکلات امنیتی داره؟چاقوکشی و اینجور چیزا.

البته اگه پیشنهادی دارید برای زندگی اونجا ممنون میشم.🌹

سلام مکانیک بم قبول شدم اگه اطلاع دارید یه توضیحی بدید در مورد جَو دانشگاه و خوابگاه بم چطوره؟بعد ای ...

سلام تبریک میگم

اموزش عالی بم قبول شدین؟

جو‌دانشگاه و‌خوابگاهش عالیه من اموزش عالی درست خوندم

خوابگاه هم دوستام بودن خیلی راضی بودن از نظر امنیت و همه چی خیالتون راحت

سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوال ...

مرسی عزیزم من بیشتر پوشش و فرهنگشون برام سواله مثلا مثل تهران و شیراز لباس میپوشن؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

مرسی عزیزم من بیشتر پوشش و فرهنگشون برام سواله مثلا مثل تهران و شیراز لباس میپوشن؟

قربونت عزیزم

اره همه جوره لباس میپوشن مثل شیراز و‌تهران هیچ فرقی نداره هرچی که دوست داری بپوش گلم 🥰

عزیزم بم چطوره من دانشگاه آزادقبول شدم قطار داره اونجا؟

سلام عزیزم تبریک‌میگم چه رشته ای قبول شدی؟

خیلی خوبه مردمش خیلی خونگرم هستن دانشگاه ازادش هم خوبه

اره عزیزم قطار داره 

فرودگاه هم داره

کدوم‌شهری؟

سلام عزیزم تبریک‌میگم چه رشته ای قبول شدی؟خیلی خوبه مردمش خیلی خونگرم هستن دانشگاه ازادش هم خوبهاره ...

ممنونم عزیزم من اصفهان هستم 

پرستاری قبول شدم 

با قطار چطوری میتونم بیام 

ممنونم عزیزم من اصفهان هستم پرستاری قبول شدم با قطار چطوری میتونم بیام

بسلامتی عزیزم موفق باشی

گلم قطار به خود بم‌هست به کرمانم هست که از کرمان باید ماشین بگیری بیای بم ولی قطار مستقیم هم هست