گوربه_نمکی مدیر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2654 عنوان شهر بم چطوریه دانشگاه قبول شدم | مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 57 پست مردمش چطورن؟لباس پوشیدن و ایناشون کلا کدوم محله ها امنه؟قیمتا چطوره واسه لباس و غذا و ایناشهر کوچیکه درسته؟ Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال 1404/07/19 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آری_یانا عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 1641 مادرت تو زلزله ی بم کسی رو از دست نداده؟اسم بم برام خعیلییییییی وحشتناکه خعیلیییییی زیاد حتی الان که ... الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو خورده ای سال گذشته
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4025 الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو ... اخی عزیزممم عمر طولانی داشته باشه انشاللهببین بچه نباید اون تصاویر وحشتناک زلزله رو ببینه مامان من نکرد این تلویزیونو خاموش کنه نبینم شبا خواب میدیدم از ترسم شب ادراری گرفتمالانم دست خودم نیست از اسم بم میترسمجن**ک که شد نذاشتم دخترم بو ببره حتی اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4025 الهیی چرا از دست داده ولی خودش خوشبختانه زمان زلزله اونجا نبود عزیزم اونقدرم شهر ترسناکی نیست بیستو ... یه مدت پیش هم تو سایت خوندم اونایی که زیر اوار مونده بودن رو دستاشونو قطع میکردنطلاهاشونو میبردن حالم بدتر بد شد اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
1پری1 عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 55 گرما؟میگن زمستون و پاییزش خوبه الان ک پاییزیم ما هنوز اسپیلتامون روشنن🙃😁روزا خیلیی گرمه ولی شبا اوکیه
fatmagoll77 عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5 سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوالی چیزی داشتی حتما بپرس😘♥️🌹
mehdi0000 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1 سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوال ... سلام مکانیک بم قبول شدم اگه اطلاع دارید یه توضیحی بدید در مورد جَو دانشگاه و خوابگاه بم چطوره؟بعد اینکه راسته میگن کمی مشکلات امنیتی داره؟چاقوکشی و اینجور چیزا.البته اگه پیشنهادی دارید برای زندگی اونجا ممنون میشم.🌹
fatmagoll77 عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5 سلام مکانیک بم قبول شدم اگه اطلاع دارید یه توضیحی بدید در مورد جَو دانشگاه و خوابگاه بم چطوره؟بعد ای ... سلام تبریک میگماموزش عالی بم قبول شدین؟جودانشگاه وخوابگاهش عالیه من اموزش عالی درست خوندمخوابگاه هم دوستام بودن خیلی راضی بودن از نظر امنیت و همه چی خیالتون راحت
گوربه_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 2654 سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوال ... مرسی عزیزم من بیشتر پوشش و فرهنگشون برام سواله مثلا مثل تهران و شیراز لباس میپوشن؟ Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋 #فمنیست_رادیکال
نوتلا70 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 158 سلام عزیزم بهت تبریک میگمشهربم عالیه هم دانشگاه هم مردمش من بم زندگی میکنم خوشحال میشم کمکت کنم سوال ... عزیزم بم چطوره من دانشگاه آزادقبول شدم قطار داره اونجا؟
fatmagoll77 عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5 مرسی عزیزم من بیشتر پوشش و فرهنگشون برام سواله مثلا مثل تهران و شیراز لباس میپوشن؟ قربونت عزیزماره همه جوره لباس میپوشن مثل شیراز وتهران هیچ فرقی نداره هرچی که دوست داری بپوش گلم 🥰
fatmagoll77 عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5 عزیزم بم چطوره من دانشگاه آزادقبول شدم قطار داره اونجا؟ سلام عزیزم تبریکمیگم چه رشته ای قبول شدی؟خیلی خوبه مردمش خیلی خونگرم هستن دانشگاه ازادش هم خوبهاره عزیزم قطار داره فرودگاه هم دارهکدومشهری؟
نوتلا70 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 158 سلام عزیزم تبریکمیگم چه رشته ای قبول شدی؟خیلی خوبه مردمش خیلی خونگرم هستن دانشگاه ازادش هم خوبهاره ... ممنونم عزیزم من اصفهان هستم پرستاری قبول شدم با قطار چطوری میتونم بیام
fatmagoll77 عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 5 ممنونم عزیزم من اصفهان هستم پرستاری قبول شدم با قطار چطوری میتونم بیام بسلامتی عزیزم موفق باشیگلم قطار به خود بمهست به کرمانم هست که از کرمان باید ماشین بگیری بیای بم ولی قطار مستقیم هم هست