2777
2789

میشه یکی لطف کنه حوصله کنه خواهری کنه راهنماییم کنید الان این پسره عاشق من شده یعنی ؟؟ 

امروز حتی باهاش دعوام شد بهش فحش دادم بیشعور اومد سر میز من یهو وسایل کوبید رو میز منم گوشم حساسه پرشنوایی دارم یعنی زیاد از حد صداها و میشنوم کسی نمیدونه بعد من یهو عصبی شدم از صداش سرش داد زدم مرض دارییییی نفهمی مگه یه بار دوبار بسه دیگه گوشم درد گرفت

بعد اصن خود پسره از لجش قیافه بود ولی دید فحشش دادم اسکل برگشت نگام کرد خندید گفت وای ببخشید معذرت می‌خوام منم محل سگ ندادم ولی بد جور گوشم سوت کشید دستام میلرزید 

از لجش هی داره اذیتم می‌کنه تاپیک قبلیامو بخونید متوجه میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم نمیاد ولی دلمم براش نمیره بیشتر کنجکاوم بدونم حسش به من چیه

خب عزیزم اگه نمیخایش دیگه چه اهمیتی داره حس اون چیه؟ چه فرقی میکنه عاشقت باشه یا ازت متنفر یا بی تفاوت؟ تمام ذهن خودتو درگیر موضوعی کردی که خودت میلی بهش نداری.. چرا واقعاً 

فک کن عاشق تو شده. خب. تو نظرت چیه الان درموردش ؟ اگه درخواست بده میخای باهاش وارد رابطه بشی؟

بدم نمیاد ازش ولی به هزار و یک دلیل با پسرا کلا تو رابطه نمیرم 

قبلن یه بار نامزد بودم جداشدم کسی نمیدونه 

هنوز روح و روانم خوب نشده بخام به کسی دیگه ای فکر کنم 

فقط اینم محض کنجکاوی میخواستم بدونم فازشم چیه روم آخه از این تیپ پسراس که خیلی خاطرخواه داره اونجا 

بعد کلن با پسری که همکارم باشه عمرا دوست بشم 

خب عزیزم اگه نمیخایش دیگه چه اهمیتی داره حس اون چیه؟ چه فرقی میکنه عاشقت باشه یا ازت متنفر یا بی تفا ...

🙁😅نمی‌دونم واقعا چون شاید برام جالب بود فهمیدم روم کراشع میخواستم از حسش مطمئن شم

بدم نمیاد ولی دلمم براش نمیره بیشتر کنجکاوم بدونم حسش به من چیه

صبر کن شاید داره با دوستاش بازیت میده که گفتن شرط بسته سرت بعدش پیامک و اینا نشون دوستاش بده ولت کنه

یکم صبر کن مطمئن شو

مسخره ها ... چقدر رو مخشونم که شرط بستنخاک تو سر بی غیرتشون

نه خیلیا اینجورین باور کن اکثرا اینجورین با دوستاشون میشینن دوست دخترای هم دیگرو مسخره میکنن بخاطر همینه نمیان دوست دختراشون بگیرن