2777
2789

رشته اشو دوس نداره میخاد ثبت نام کنه بره یه ترم بخونه بعد تغییر رشته بده به رشته دلخواه خودش چون نمیخاد امسالو ازدس بده خاهر و با پیام نورم اوکیه شهرمون

میشه بنظرتون؟شدنیه لطفا راهنایی کنید تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سعی کنه ترم اول ودم دروس عمومی ودروسی که با رشته جدید میخاد بره همخانی داشته باشهچون اگر اینجور ...

پس عمومی بیشتر برداره درسته؟

بعد اینکه یه ترم بگذره معدش اوکی باشه میتونه تغییر بده مشکلی نیس؟

بنظرتون کار درستی میکنه من خودم میگم اگر نمیخای بمون پشت ولی بهم میگه من همون پیام نور شهرمون اتفاقا خاستم بودم ولی رشتتش مدنظرش نبسس

اره میشهبگو این ترم‌عمومیا رو‌برداره که اگع تغییر رشته داد بعضی درسارو‌پاس کرده باشه

پس فقط عمومی برداره درسته؟؟بعدی ترم بگذره اوکی میشه تغییر رشتش؟سختی نداره؟

چون من میگم پشت بمون ولی میگه خودم میخاستم پیام نور ولی رشتش مد نظرش نیس که میگه ترم بگذره عوض کنم بنظرتون تصمیمش درسته

پس عمومی بیشتر برداره درسته؟بعد اینکه یه ترم بگذره معدش اوکی باشه میتونه تغییر بده مشکلی نیس؟بنظرتون ...

بله. ، با کارشناس دانشگاه صحبت کنه

رشته جدیدشه بگه نا دروسی که مثل هم هستند برداره

باید ۲۴ واحد بگزرونه

پس فقط عمومی برداره درسته؟؟بعدی ترم بگذره اوکی میشه تغییر رشتش؟سختی نداره؟چون من میگم پشت بمون ولی م ...

ترم‌اول رو‌نمیدونم دانشگاه خودش انتخاب واحد میکنه یانه

بره از دانشگاه بپرسه

اما تغییر رشته فکر نکنم سخت باشه عوض میکنن ،تطابق درس هم انجام میدن

مثلا بجای اینکه تخصصی هارو برداره عمومی هارو‌برداره 

این عمومی هایی که پاس کرده رو ترم‌جدید نمیخواد برداره چون قبلا برداشته...

ترم‌اول رو‌نمیدونم دانشگاه خودش انتخاب واحد میکنه یانهبره از دانشگاه بپرسهاما تغییر رشته فکر نکنم سخ ...

دانشگاه و مطلع کنه از تصمیش موقع ثبت نام که قصد تغییر رشته داره راهنماییش کنن عزیزم یا نگه بهتره

چون شاید از اول مخالفت کنن؟

درسته پس واحدارو درست برداره راحت تر میتونه تغییربذه

بله. ، با کارشناس دانشگاه صحبت کنهرشته جدیدشه بگه نا دروسی که مثل هم هستند بردارهباید ۲۴ واحد بگزرون ...

اگه تو موقع ثبت نام مطلع کنه و بگه که در بعد قصد تغییر رشته داره مشکلی پیش نمیاد؟راهنمایشس میکنن؟؟

اتفاقا رشته خوبیه

واقعا؟ اخه میگن بازار کار نداره و خوندش بیخودت محخوصا ابجیم سررشته ای تو ورزش یا فعالیتی نداشته و نداره و علاقه ن اره بابت همین منم میگم موفق نمیشه توش حداقل رشته ای که دوس داره بخونه خودش روان میخاد