2777
2789
عنوان

با رنگ مو برای بچتون موافقید

129 بازدید | 20 پست

من خانوادم مشکلی ندارن

الان میخوام انجام بدم نمیدونم چه مدلی کنم

پوستم سبزه ملایم هست

یه چیزی میخوام بزنم سنم بالا نکنه

ایده دارید بفرستید

نظر شما چیه

بالای 20 اوکیه. زیر 20 نه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

برای خودت یا بچه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر بزرگم انجام بده مشکلی ندارم ولی برا کوچیکه فعلا زوده

شما هم ببین چه رنگایی بهتون میاد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یعنی چند سال؟

به هیچ عنوان تا وقتی تکلیف خودشو و آیندش مشخص نباشه اجازه رنگ مو و ژل و عمل و دوست پسر و اینارو نمی‌دم واقعا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بچه یعنی چند سال؟به هیچ عنوان تا وقتی تکلیف خودشو و آیندش مشخص نباشه اجازه رنگ مو و ژل و عمل و دوست ...

حرفی از ژل عمل اینا که نزدم

گفتم رنگ مو

بعدش رنگ مو میتونه چیزی حدود سن خودش بزنه

شما مادرا درک نمی‌کنید

ولی بچتون فقط تا یه سنی ذوقش داره

بعد اون دیگه زده میشه 

باید بزارید یه چیزی تو حدود سنش انجام بده

رنگ موقته موها رشد میکنه،وای ذوق بچتون هیچوقت برنمیگرده

حرفی از ژل عمل اینا که نزدمگفتم رنگ موبعدش رنگ مو میتونه چیزی حدود سن خودش بزنهشما مادرا درک نمی‌کنی ...

خیر به سلامتی بچه اهمیت میدم هرچند درکل در نظرم دارم انقد به بچه اعتماد به نفس بدم دنبال این چیزا نره ولی قانون خونه همینه تو خونواده ما 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حرفی از ژل عمل اینا که نزدمگفتم رنگ موبعدش رنگ مو میتونه چیزی حدود سن خودش بزنهشما مادرا درک نمی‌کنی ...

قرار نیست بچم هرکاری ک ذوق داره انجام بده 

شاید خواست بیفته تو چاه چون ذوق داره بگم برو بیفت مامان جان.

خیر به سلامتی بچه اهمیت میدم هرچند درکل در نظرم دارم انقد به بچه اعتماد به نفس بدم دنبال این چیزا نر ...

من که با قانون شما کاری ندارم نظرتون محترمه

رنگ کردن مو هم نشانه عدم اعتماد به نفس نیست

اگه کسی واقعا بچش علاقه داشت میتونه بزاره با شامپو رنگ مو یا رنگ یه تیکه کوچیک از مو بچش شاد کنه