2777
2789

چکار کنم این نفرتی ک از بابام دارم تموم بشه حالم ازش بهم میخوره من مجردم قبلا چند ماه یه جا دور کار کردم کار کردن سخت نیستا ولی روزای بینهایت سختی رو گذروندم یبار زنگ نزد بگه دخترم حالت خوبه یوقتا فکر میکنم اگر میمردم اصلا پیگیر جنازمم نمیشد بهش گفتم تو میدونی چ سختی کشیدم من گف به من چ که سختی کشیدی حسم یچیزی بالا تر از نفرته نسبت بهش دارمش ولی انگار ندارمش یوقتا فکر میکنم اگر روزی دوباره به مشکل بخورم نمیتونم بگم خانوادم پناهمم حل میشه فقط اینو میدونم من توی این زندگی له و لورده میشم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
میشه بپرسم چند سالتونه؟

۲۴

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.