2777
2789
عنوان

ولی میدونم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 28 پست
بچه سیزده ساله نباید به هیچ وجه تو خیابون بمونه بگو برگرده خونه تحمل کنه شرایط رو تا ان شاالله مثل خ ...

جلو در خونه نشسته بود ساندویچی تو‌محله امونه دور نشد از خونه 

خونواده کجاس خواهر💔😔ناشکری ولی یه وقتایی میگم اگه خونواده نداشت اینقدر اسیب نمیدید طفلک 

مادر عصبی پدر بی توجه

فقط من حواسم بش بود فقط من دوسش داشتم که منم الان دانشگاهم دور ازش

خدا منو بکشه که میدونم اخر داداشمو ازم میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو در خونه نشسته بود ساندویچی تو‌محله امونه دور نشد از خونه خونواده کجاس خواهر💔😔ناشکری ولی یه وقت ...

عزیزدلم خیلی سخته خداروشکر بچه ی عاقلیه خیلی باهاش صحبت کن مواظب خودش باشه خودت خوابگاهی؟نمیشه اونو ببری پیش خودت؟

عزیزدلم خیلی سخته خداروشکر بچه ی عاقلیه خیلی باهاش صحبت کن مواظب خودش باشه خودت خوابگاهی؟نمیشه اونو ...

اینقدر درد کشیده که وقتی نگاش میکنم گریه ام‌میگیره 

من خوابگاهم نمیشه💔😔

ممنونم ازت که بهم امید میدیحاضرم من نابود بشم ولی اون شده یه روز از ته دل خوشحال باشه

میشه به خدا چنان موفق و خوشحال بشه که خودت از ته دل بخندی و یادت بره و یادش بره چ روزایی داشتین 

ولی کسی که سیب تلخ نخورده باشه نمیتونه شیرینی سیب شیرین رو بفهمه 

الان دوره سختش هست ولی چ آینده ای که خودتون ندارین . سر سوزنی شک نکن

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

واقعا درسته که میگن دخترا برادرشون رو از خودشون هم بیشتر دوس دارن

💔😔من اونو از مادری که منو زایید و پدری که نون داد بیشتر دوست دارم...ولی من بی عرضه نمیتونم کاری براش کنم.‌.کاش هیچکاره اش بودم حالا که اینجوره

💔😔من اونو از مادری که منو زایید و پدری که نون داد بیشتر دوست دارم...ولی من بی عرضه نمیتونم کاری بر ...

عزیزم کمتر غصه بخور امیدت به خدا و آینده باشه ،با داداشت حرف بزن و بگو فقطططط درس بخونه تا انشالله درآینده آدم موفقی بشه و همه ی تلخی های گذشته رو فراموش کنه