اینم بگم همیشه گوشی دست دوم من و استفاده کرده و من گوشی نو گرفتم البته هرچندسال یکبار اهل مدام خریدن ...
ای جانم هردوتون بی نظیرید الهی خیر زندگیتون ببینید . ایشونم مثل شما در تلاشه ک ارزشمنده.
اگه فکر میکنی شرایطش داری بگیر با این اوصاف ی گوشی قیمت بالا نگیر یا میگم میتونی بهش بگی ک این قیمتی خوبه این مدلی مثلا بپرسی بعدش بگیری ک هردوتون خوشحال تر باشی .مطمئنم ک ناراحت نمیشه اصلا خوشحالم میشه چون میدونه مدیریتت تو پس انداز و هزینه چطوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزمدیشب بهش گفتم آخرشبترسیدم یهو بخرم گوشی خوبی از آب درنیادگفتم مشورت کنم بهترهاونم گفت آره ...
چ خوب ک گفتین پس..
اخی چقدر مهربووون باز گفت شما بگیر و قدیمی بده ب من 😀 درصورتی ک شما میگی میخای یبارم براش گوشی نو بگیری . نازید شما😚
من و دوستم از دیجی کالا گرفتیم خوبه گوشیمون ولی همونکه ایشون میگه و راحته انجام بدین. پس اندازت اگه اندازست بگیرید چون قیمتا بالا میره سخت میشه براتون.