2777
2789
عنوان

به نظرتون برای شوهرم کادو سالگرد ازدواج گوشی بخرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
یه بار شوهرم با داداشش رفته بود یه گوشی برای تولد من خریده بود و من مجبور بودم تا چند سال گوشی که دو ...

این ایراد نمیگیره 

آره راس میگی

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اینم بگم همیشه گوشی دست دوم من و استفاده کرده و من گوشی نو گرفتم البته هرچندسال یکبار اهل مدام خریدن ...

ای جانم هردوتون بی نظیرید الهی خیر زندگیتون ببینید . ایشونم مثل شما در تلاش‌ه ک ارزشمنده.

اگه فکر میکنی شرایطش داری بگیر با این اوصاف ی گوشی قیمت بالا نگیر یا میگم میتونی بهش بگی ک این قیمتی خوبه این مدلی مثلا بپرسی بعدش بگیری ک هردوتون خوشحال تر باشی .مطمئنم ک ناراحت نمیشه اصلا خوشحالم میشه چون میدونه مدیریتت تو پس انداز و هزینه چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم هردوتون بی نظیرید الهی خیر زندگیتون ببینید . ایشونم مثل شما در تلاش‌ه ک ارزشمنده.اگه فکر میک ...

ممنون عزیزم

دیشب بهش گفتم آخرشب

ترسیدم یهو بخرم گوشی خوبی از آب درنیاد

گفتم مشورت کنم بهتره

اونم گفت آره ممکنه د ی ج ی کالا بازشده بفرسته با به مشکل بخوریم بذار بعدا نقد بخریم

برای خودت بخر این و بده من😄

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
ممنون عزیزمدیشب بهش گفتم آخرشبترسیدم یهو بخرم گوشی خوبی از آب درنیادگفتم مشورت کنم بهترهاونم گفت آره ...

چ خوب ک گفتین پس..

اخی چقدر مهربووون باز گفت شما بگیر و قدیمی بده ب من 😀 درصورتی ک شما میگی میخای یبارم براش گوشی نو بگیری . نازید شما😚

من و دوستم از دیجی کالا گرفتیم خوبه گوشیمون ولی همونکه ایشون میگه و راحته انجام بدین. پس اندازت اگه اندازست بگیرید چون قیمتا بالا میره سخت میشه براتون. 

چ خوب ک گفتین پس..اخی چقدر مهربووون باز گفت شما بگیر و قدیمی بده ب من 😀 درصورتی ک شما میگی میخای یب ...

شما خیلی ماهی میدونستی؟

عاشق رفتار و طرز بیانتون شدم❤️❤️

ای جانم عزیزم 🫂🫂🫂خودتون خوب و مهربونی منم خوب میبینی گلم مرسی از نظر محبتت😚😚

❤️❤️🫂🫂🫂