2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم

202 بازدید | 15 پست

سر یک لیوان دوغ موقع شام 

آخه واسه خودمون دوغ ریختم توش یه هم بود من همه رو خوردم گفت تو چرا همه دوغ خنک منو خوردی( عادت داره با یخ بخوره) منم ناراحت شدم گفتم نمی‌خورم اصن همش واسه خودت چرا اینجوری می‌کنی 😒🥴بعدم بهم فحش دادیم خوابید 😒😒😒منو هم ناراحت کرد منم ناراحتش کردم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی‌ای متهمان رو میبینم به چیا بنده واقعا خداروشکر مجردم😂اعصاب راحت

واقعا مجردی دلت میاد😐😐

واقعا مجردی دلت میاد😐😐

خداییش نه عاشق متاهلیم‌ ولی خوب کارم یه طوریه که هیچ زنی نمیبینم خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی زن خوب گیرم نیومده خودم به خودم امید میدم که مجردم البته با این اوضاع مهریه و اقتصاد جیگر میخواد پا پیش بزاری مسولیته‌ 

خداییش نه عاشق متاهلیم‌ ولی خوب کارم یه طوریه که هیچ زنی نمیبینم خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی زن خو ...

بله درسته

ولی خوب زنا دهن آدم سرویس میکنن بدتون نیاد قصد بی احترامی ندارم

بستگی داره به رفتار مرد