2777
2789
عنوان

بمونه به یادگار

85 بازدید | 14 پست

من هیچوقت درک نکردم 

اگه چیزی ب صلاحمون نیست چرا خدا آرزوش رو تو دلمون میندازه ؟! 

اگه کسی قسمتمون نیست چرا باهاش آشنامون میکنه ؟! 

اونم دونفر با فاصله زمانی و مکانی و غریبه با واسطه 

اگه قسمتم نیست چرا صدبار مارو سر راه هم‌ قراردادی؟

مگه نمیگی دعا کن 

خب دعا کردم ، نذر کردم ، التماس کردم 

گفتم خدا حتی حتی اگه قسمتمم نیست بشه 

حتی اگه به صلاحمم نیست بشه 

تو که توانایی ، بینایی ، قادر مطلقی میتونی یکاری کنه به صلاح و مصلحتم بشه ! 

هیچوقت هیچی تو دنیا ب صلاح من نبود ؟ 

اونم همه درس خوندم تهش به رشته مورد علاقه م نرسیدم ! آیا موفقیت ب صلاح نیست ؟

تو اوج نوجونی مریضی بهم دادی ! سلامتی حق آدم نیست؟!

اینهمه درس خوندم تلاش کردم یه شغل خوب حق من نیست ؟ صلاح من نیست ؟

تو یه شب کل سرمایه زندگیمونو ازمون گرفتی ، مگه حلال نبود؟ دستای بابامودیدی؟ اون پولا پول زحمت کارگری بود 

رحمت ب مادرمو پدر مریضم میومد .

الانم ازت میخوام 

یبار یبااااارم بزار برا من بشه 

یبارم من طعم رسیدن روبچشم 

یبار به آرزوم برسم 

خدایا تو که ب هر چیزی توانایی من نه حکمت و فلسفه ش رو میدونم نه چیزی 

فقط فقط از تو میخوام .

تو زورت از همه بیشتره ، از دل بنده ت خبر داری ،جگرم داره میسوزه ، قلبم تیکه پاره س...

همین !

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چرا وقتی نمیشه خدا میندازتش تو قلبت و تا اخر عمر تو ذهنته

تا آخر عمر میسوزم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

دارم گریه میکنم

از صبح که بیدار شدم تا الانه دارم گریه میکنم 

اینقدر خودم گذاشتم براش رفتنش تمام وجودم له کرد بااینکه ی نفر دیگه رو خدا آورد تو زندگیم ولی قلبم هی ...

ازدواج کردی؟! 

بخدا من داشتم زندگیمو میکردم .

خدا نگذره از اون که واسطه شد و منو راضی کرد که جواب مثبت بدم .

من ک هر روز

چندساله حالم بده.

روزگارم همه ش گریه س خدا از باعثش نگذره

بزور چیزیو از خدا نخواه عزیزم حتما حکمتی داره

تو متن نوشتم .

اگه حکمت نرسیدنه چرا منو گرفتار کرد

ازدواج کردی؟! بخدا من داشتم زندگیمو میکردم .خدا نگذره از اون که واسطه شد و منو راضی کرد که جواب مثبت ...

بزار از اولش بگم یک سال دوست بودیم از بچگی دوسش داشتم عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه بعد فهمیدم ی طرفس فقط از خدا میخواستمش اینقدر دعا کردم و گریه گفتم خدا هر جور بود برام درستش کن اگر نمیشه چرا آوردیش تو زندگیم چرا کردیش ذهنم 

الان ی ساله که جدا شدیم منم ی نامزد دارم هیچوقت به اندازه اون نمی تونم دوسش داشته باشم به اندازه اون نمیتونم بهش بگم دوست دارم و.. همیشه تو ذهنمه 

بزار از اولش بگم یک سال دوست بودیم از بچگی دوسش داشتم عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه بعد فهمیدم ی طرفس ...

الهی بمیرم برا دلت 

درکت میکنم خیلی سخته 😔

از خدا میخوام انقدر خوشبخت بشی که تمام سختی‌ها یادت بره

دعا کن نامزدم آدم خوبی باشه دلم خیلی گرفته

چشم ، ان‌شاءالله که هست 

محتاج دعام