2777
2789

اقایون پیام بدن بلاک میشن حد خودتون رو بدونین ❌ 

خیلی دوس دارم بدونم چجوری با هم اشنا میشن 

ما شهرستان زندگی میکنیم بعد شهر کوچیکه بیشتریا همو میشناسن بعد یکی از فامیلامون با یکی از خانواده های پولدار و خانواده دار ک اصیل هستند و سرشناس ازدواج کرده 

دختره هم خیلی نازه شکی درش نیست خوشبختی و ادم خوب سهم همه دخترامونه ایشالله خوشبخت بشه 

نمیدونم ولی اصلا برای من یا خواهرم پیش نمیاد حتی یکدونه 

خواستگار داریم ولی مثلا یکیشون راننده کامیون بوده یکی هم ک ۱۲ سال از من بزرگتر بود 

پدرم طلافروش و کارمنده خواهرم دکتره از نظر اجتماعی تو شهر کوچیک خوبیم خودمم دانشجوام  

قیافممون هم هردوتا قشنگیم من بورم ابجیم بیبی فیس و ناز 

نمیدونم بقیه چجوری اشنا میشن و عاشق میشن این دو نفر پنج سال پسره عاشق دختره بود دیوانه وار 

من اصن ادم حسابی  سمتم نمیاد انگار رو صورتم نوشته صندوق خیریه 

راه ارتباطیشون چیه واقعا یعنی دوستاشون معرفی میکنن ؟ 

شما داشتین تو اطرافیانتون چجوری اشنا شدن 

من حتما نمیگم دوس دارم همین فردا ازدواج کنم ولی اللان ک داره ۲۴ سالم میشه با یکی اشنا بشم ک تا ۲۷ سالگی ازدواج کنیم دوس دارم با ادم درستش تشکیل خانواده بدم 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطتون ک خیلی خوبهطلافروشا خیلی خواهان دارن دکتر جراح کارخونه دار میره در خونشون

والا دریغ از یکی از اینا ک گفتی 

پارسال ی مرده تراشکار بود خوشش اومده بود ازم ک جدا از اینکه ۳۳ سالش بود قیافهایی تیپی هم اصن انگار همسن بابام بود 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

ما یه همسایه داشتیم ۵ تا دختر داشت اون خوب بلد برای دختراش خواستگار خوب جور کنه اقا یادخانم همسایه مون دوربر به ادم پولدار یا سرشناس خودشون نزدیک میکردن خیلی نزدیک بعد دخترشون میبردن اشنا میکردن بعد اونا خودشون متوجه میشدن خواستگاری میرفتن.هر خانواده ای قبول نداشتن

اینجور موقعیت ها معمولا یا پدر و مادر زرنگن و یه جورایی مقدمات اینجور آشناییرو فراهم میکنن یا خود دختر خانم خیلی اهل معاشرت و اجتماعیه .یا هم شانس دارن

انشاالله بهترینا قسمتتون بشه به زودی. موقعیتتون خوبه در کل

اینجور موقعیت ها معمولا یا پدر و مادر زرنگن و یه جورایی مقدمات اینجور آشناییرو فراهم میکنن یا خود دخ ...

مادر پدرم بگم ک اصن هیچ امیدی بهشون نیست 

انقدر اعتماد ب نفسشون پایینه ک 

ما یه همسایه داشتیم ۵ تا دختر داشت اون خوب بلد برای دختراش خواستگار خوب جور کنه اقا یادخانم همسایه م ...

اره خانواده هم خیلی موثره من مامانم اصن هیچی بلد نیست ک 

اصلا هم اجتماعی نیستن مامان بابام 

بعضی اوقات هم ک حرف میزنن خراب میکنن 🤣

مادر پدرم بگم ک اصن هیچ امیدی بهشون نیست انقدر اعتماد ب نفسشون پایینه ک

همین دیگه .اکثرا تو خونه شون مولودی یا مراسم برگزار میکنن برای همین تو این مراسما باب اشنایی فراهم میشه بیشتر فعالیتهای اجتماعی ت افزایش بده

عزیزم ما ایام مجردی تقریبا محدود بودیم ، جایی برای معرفیه خودمون نداشتیم ، پدر کارمند و خشک مادر فرهنگی و جدی ، خانواده کم جمعیت ، تنها بیرون نمیرفتیم ، اهل رفیق بازی نبودیم مادرمم اهل رفتوامد با همسابه و رفقا نبود ، این شد که ما چندتا خاستگار محدود توی محله امون و همکارای پدرومادرم داشتیم همگی هم کارمندو ساده ...... دوستانی داشتم که از همون دهه ی هشتاد توو پارتی ها مهمونیا با دوست پسراسون پونک و کم کم محله های بالاتر می پریدن ، مهمونیایی که تکو توک توشون چهره های سرشناس هم بودن یکبار با به پسر پولدار عقد کرد جدا شد و بار دوم هم بازم توی همون جمعا با یه پسری ازدواج کرد که مقیم لندن بود و دوستمم برد لندن ،،، الآن پدرم میگه دختر باید توی موقعیت های اجتماعی بزرگ و سطح بالا رفتوآمد کنه ... تجربه شد دیگه ... خلق موقعیت خیلی مهم هست ... البته آبرومندانه با شرافت نه با کثیف کاری که عین دلال ها دنبال شوهرو پول بدوعیم ها دور از جونت

همین دیگه .اکثرا تو خونه شون مولودی یا مراسم برگزار میکنن برای همین تو این مراسما باب اشنایی فراهم م ...

راستش منم زیاد دوست و رفیق ندارم اصن 

اهل مهمونی نیستم 

ی پسر تو چشمام نگاه کنه چشمام رو میدزدم 

پارسال با یکی دوست بودم ک اصن خیلی پشیمون بودم از دوستی باهاش

اره خانواده هم خیلی موثره من مامانم اصن هیچی بلد نیست ک اصلا هم اجتماعی نیستن مامان بابام بعضی اوقات ...

فک کنم همسایه ما باید برای مامان و بابات یه دوره اموزشی برگزار میکرد 😂😂انقدر که سمج بود .تا دختراش جای خوب شوهر نمیداد ول کن نبود .هر ۵ تا شوهر داد.

راستش منم زیاد دوست و رفیق ندارم اصن اهل مهمونی نیستم ی پسر تو چشمام نگاه کنه چشمام رو میدزدم پارسال ...

خب دیگه پدر و مادرت تلاش کنن خودت نمیتونی.باید دوره مهارت ارتباطی شرکت کنی .مشکل از خودته نه پدر و مادرت .چون پدر و مادرت یا هر کسی تو را با کسی دیگه معرفی کنه چون شما دافعه داری مردم دور میکنی تا جذب کنی.حالا فک کن دختر پادشاه باشی یا خیلی خوشگل باشی

عزیزم ما ایام مجردی تقریبا محدود بودیم ، جایی برای معرفیه خودمون نداشتیم ، پدر کارمند و خشک مادر فره ...

دقیقا ما با اینکه مذهبی نیستیم اصلا ولی هیچ موقعیتی وجود نداره 

مادر و پدر اصلا دوست و رفیق ندارن 

منو خواهرمم جز همدیگه دوستی نداریم ک جز چن نایی ک اونام مثل خودمون هستن

بیرون میریم هم تنها نمیریم مادرم یا پدرم باهامون میان چون دوستی ندارن و تنهان اونارو هم با خودمون میبریم 

البته ک اجازه میدن 

راستش من از مهمونی و پارتی مختلط و جمعای این مدلی اصلا خوشم نمیاد اونجا همه هدفشون چیز دیگ ایی هست بنظرم 

البته ک جمعای خوب و سالم هم هست 

اما من نمیتونم انگار خودمو تغییر بدم 

من حتی تو پیدا کردن دوست دختر‌ تو محیطای مختلف ضعیفم