2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا جاهای خیلی خوب ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 40 پست

ارتباط اجتماعی خیلی تاثیر داره مخصوصا از طرف پدر مادرت دوست آشنا داشته باشن یا حالا جشنی مراسمی دعوت میشن شما هم همراهشون شرکت کنید یا خودت یکم برو محل کار پدرت 

امیدوارم بهترین شخص سالم با اصالت سر راه شما و خواهرتون قرار بگیره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

به قول معروف هر کی دوست پسر داره از قدیم داره 

الان دیگه پسر 27،28 ساله مدت هاست توی رابطه هست و میره با همون ازدواج میکنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکل کنید بر خداوند، همیشه دعا کنید که خداوند به حق حضرت فاطمه زهرا(ص) که مادر معنوی مون هستند ...

مرسی عزیزم 

اره بنظرم باید برای ی شریک خوب برای اینده هم دعا کرد 

هیچی بدون به زبان اوردن بدست نمیاد

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

به قول معروف هر کی دوست پسر داره از قدیم داره الان دیگه پسر 27،28 ساله مدت هاست توی رابطه هست و میره ...

منم اینجوری فکز میکردم ولی باور کن ربطی نداره اصلا

این فامیلمون پسره ۲۷ سالگیش با دختره دوست شد پنج سال با هم بودن 

الان دختره ۲۷ ۲۸ هست 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵

خب اگه تو یه شهر کوچیک و خیلی محدود باشیم طوری که واقعا بستر اشنایی نباشه چی؟ اینجا انقدر کوچیکه که ...

تو شهر کوچیک خیلی راحت تر اشنایی باید بلد باشی 

متاسفانه ما چون شهر کوچیکه اصن ریسک نمیکنیم 

بعد از طرفی من خودم ب پسرا سختمه درخواست اشنایی یا رکوعست بدم شاید با کسی تو رابطه باشن ادم نمیدونه

مرسی عزیزم اره بنظرم باید برای ی شریک خوب برای اینده هم دعا کرد هیچی بدون به زبان اوردن بدست نمیاد

ازدواج اول قسمته دوم  شانس من خودم اجتماعی هستم برا دخترمم خیلی تلاش میکنم دنبال شوهر میگردم زیادم میان براش با اینکه دخترم موقعیت خوب داره ولی همش از طریق واسطه ها میان که اینم همه شون یه ایرادی دارن خیلیا میان میگن چادری خیلیا دخترم پسندشون نمیکنه بعضیا مطلقه هستن بعضیا بی پول بعضیا بدقواره

مرسی عزیزم اره بنظرم باید برای ی شریک خوب برای اینده هم دعا کرد هیچی بدون به زبان اوردن بدست نمیاد

هر شب سعی کنید شما و خواهرتون تو یک دفتری بنویسید ،

مثلا شکرگزاری کنید بابت تمام چیز هایی که خداوند بهتون داد، از سلامتی بگیر برو تا حتی آبی که میتونی بخوری. 

بعد مثلا شکرگزاری کن ازش بابت مثلا چیزایی که میخوای داشته باشی، فکر کنم قبلا اینو شنیده باشی، فقط یاداوری میکنم چون واقعا خداوند خیلی لذت میبره از اینکه بنده هاش قدر نعمت هایی که خداوند بهشون داده رو میدونن برای همین مجددا میخواد رزق و روزیتونو زیاد کنه که شما بیشتر شکر کنید

داشتم میگفتم، بعد شکرگزاری کنید مثلا از چیزایی که دوست داذید داشته باشید ولی طوری بنویسد که گویا الان داریم

مثلا بگو

خداوندا من بسیارر سپاس گزارم بابتت تمام دوستانی که دارم، بابتت همسر خوبی که وارد زندگی ام کردی، خداوند قسمم به بزرگی ات در این جهان کسی به زیبایی تو داستان نمی نویسد ممنون که داستان زندگی منرا همون گونه که خواستم نوشته ایی🌼🌼

و کلی از این جملات دلی بهش بگو

با خدا حرف بزن و براش بنویس 

هر چی میخای تو همون دفتر بنویس

اصلا یک دفتر داشته باش فقط دفتترت مخصوص خدا باشه. 

مثلا اتفاق بدی افتاد اونجا بنویس و با خدا حرف بزن و شکرگزاری ها وگله هم دارید تو خمون دفتر بنویسید ولی فقط تو دفتر، دیگه تو روزمرتون زیاد به خدا نپیچ که چرا فلانو به من نمیدی.و سعی کنید طوری. باهاشونن حرف بزنید که گویا همواره ازشون متشکرید

سعی کنید هررر شب انجام بدید، 😘😘😘

اره خانواده هم خیلی موثره من مامانم اصن هیچی بلد نیست ک اصلا هم اجتماعی نیستن مامان بابام بعضی اوقات ...

وااای عین واسه منننن ، والله همینم که گیر آوردیم شانس آوردیم اگه به عهده ی مامانو بابامون بود همینم میپروندن 🤣🤣🤣🤣

فک کنم همسایه ما باید برای مامان و بابات یه دوره اموزشی برگزار میکرد 😂😂انقدر که سمج بود .تا دختراش ...

البته ما یه فامی دور داریم اونم زرنگه دختراشو چسبوند به پسرهای موقعیت دار الانم وضع شغلی مالی و زندگیشون مساعده ولی دورادور میشنویم که میگن حال دخترا توی زندگیاشون خوب نیست چون واسه شرایطو صلاحدید مادرشون ازدواج کردن با شوهرهایی که نتونستن با عشقشون ازدواج کنن و سنتی و معارفه ای ازدواج کردن

والا دریغ از یکی از اینا ک گفتی پارسال ی مرده تراشکار بود خوشش اومده بود ازم ک جدا از اینکه ۳۳ سالش ...

نمیدونم چرا اینجوریه والا

ولی تو جامعه باش سرکار برو ببینتت بیرونم خوش تیپ باش