2777
2789
ریسپریدونم داده که بجا اینکه ارومش کنه همش میگه خسته ام خوابم میاد بریم خونه

رسپریدون شبا باید بدی خوب طبیعیه خواب اوره ، خوابشو حسابی سنگین هم می‌کنه و باعث میشه بچه خواب خوبی داشته باشه . منتها باید بهش بسازه ، پسر من شب ادراری گرفت با رسپریدون . 

ولی عزیزم اگه متخصص این داروهارو داده ،مقاومت نکن ، این داروها مخصوص بچه هاست و بچه ای که نیازشه بالاید مصرف کنه ، نزار دیر بشه بعد درمانش سخت تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسپریدون شبا باید بدی خوب طبیعیه خواب اوره ، خوابشو حسابی سنگین هم می‌کنه و باعث میشه بچه خواب خوبی ...

دوز دکتر نیم سی سی. ظهر نیم سی سی شبه ریسپریدون ...دیگه نمیدونم  ولی بی‌قراره تومدرسه

عزیزم این مدرسه رودوست ندارم همش میگه بریمممم خونه

خوب پس خود مدرسه رو دوست نداره ،به معلمش گفتی که پسرت بیش فعاله و دارو میگیره ؟ اگه بگی مراعات می‌کنه معلم . 

مثلا اگه آروم بود تشویقش کنن و بهش تو کلاس مسیولیت بدن 

خوب پس خود مدرسه رو دوست نداره ،به معلمش گفتی که پسرت بیش فعاله و دارو میگیره ؟ اگه بگی مراعات می‌کن ...

نه نگفتم میترسم شلوغ کنه سریع بگه بیش فعاله من قبولش نمیکنم.   یامثلا تو درس بهش اهمیت نده ولش کنه چون عدم تمرکز داره

عزیزم شماریتالینم میدی به پسرت ؟ واینکه مدرسه دولتی می‌ره ؟؟

آره تقریبا ۲ ساله که دارو میگیره ، قبلش خیلی گارد داشتم بخاطر مزخرفاتی که بقیه میگن ،بله اگه بچه ای بیش فعال نباشه نباید دارو های بیش فعالی بهش داد چون بچه مثل جنازه میفته یه گوشه ولی بچه ای که نیازش این داروهاست قطعا باید مصرف کنه ، بله دولتی می‌ره . 

من هرسال به معلم شرایط خاص پسرمو میگم و الحمدا... حواسشون هست . 

مثلا میگه مامان امروز ساکت بودم ،معلم گفت همه برام دست بزنن، یا میگه من مسئول سلامت شدم باید ناخن و لباس بچه ها چک کنم . 

نه نگفتم میترسم شلوغ کنه سریع بگه بیش فعاله من قبولش نمیکنم. یامثلا تو درس بهش اهمیت نده ولش کنه چ ...

من گفتم هر سال ، و واقعا معلمهاش درک کردن ، خدا خیرشون بده . 

مثلا پسر من چون حوصله یک جا نشستن نداره ،زود برگه امتحانیو میده ، چون معلمش می‌دونه این اینجوریه ، ازش برگه رو نمیگیره ، میگه زودتر از فلان قدر دقیقه ،برگه نمی‌گیرم 

باید دوره درمان دارویی تموم بشه و همه باید همکاری کنن، ,دکترش گفته حداقل چهار سال باید دارو بگیره ، 

آره تقریبا ۲ ساله که دارو میگیره ، قبلش خیلی گارد داشتم بخاطر مزخرفاتی که بقیه میگن ،بله اگه بچه ای ...

خداروشکر.  خوشحالم برات 🌱. برای منم دعاکن اجی زندگیم بیوفته روروال عادی  خستم بخدا😢

مثلا چه خاطره بدی. خب یعنی خوردنش تاثیر خوبی برات نداشته اخه

چرا آروم ترم میکرد توجه و تمرکزم بیشتر میشد ولی از اینکه پیش مشاور و روان پزشک برای قرصا میرفتم دوست نداشتم به زور میرفتم یا مادرم به زور اون قرصا رو میداد تو کابینت قائم میکرد بعد برای اینکه بخوابم قرص ریسپیریدون میخوردم که بدترین حس دنیارو داشتم به زور قرص میخوابیدم که یه مدت قطع کردم تا اینکه امتحانات نهم شروع شد منم گفتم خب دوباره برای توجه و تمرکز بخورم که بیشتر بهم استرس میداد نمیزاشت یخ جا تمرکز کنم درس بخونم دستام یخ میکرد 

خودم میدونم که یه روز بجه دار شم هیج وقت این قرصارو نمیدم بهش چون حس خوبی ندارم به اون روزا