2777
2789

خانواده ایرانی واقعا پدیده عجیبیه 

دوستم معماری تهران اورده ولی میگه خانوادم نمیذارن برم 

اون یکی پیراپزشکی ای چیزی اورده دارن میزنن تو سرش این بازار کار نداره فلانه بیساره

فقط پزشکی و دندون رو قبول دارن همینو بس

لطفا اگه کنکوری هستی به خاطر یه سری افکار احمقانه احساس بی ارزشی یا ناراحتی نکن❤️

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری رشته انسانی رو بی ارزش می‌دونن که آدم روش نمیشه بگه من انسانی میخونم

همین ادمایی که فقط پزشکی و دندون رو قبول دارن 

به زور دیپلم گرفتن😂(اگه گرفته باشن تازه)

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه جوری رشته انسانی رو بی ارزش می‌دونن که آدم روش نمیشه بگه من انسانی میخونم

حالا خانواده ما میگن فقط انسانی و معلمی😐😐

ما عجیبیم یا شما؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

کلا خانواده ایرانی عجیبع

دخترخاله ام چندسال پیش کنکور تجربی داد نمیدونم چی قبول شد ولی یه چیز خوب بود

باباش نذاشت بره گفت شهر دوره

حالا اون‌یکی دخترشون رو گذاشتن بره شهر دیگه فرهنگیان

خیلی عجیبن

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱