2777
2789
عنوان

گواهی نامه رانندگی

261 بازدید | 38 پست

من چرا تو رانندگی خنگ و یاد نمیگیرم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

روشن کردنم یا د نداری

من اگه تو جنگل با ی ماشین باشم بلدم بیام تو شهر

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید چرا؟چون دارید به خودتون تلقین میکنید بلد نیستید و خنگید تا وقتی این ذهنیت رو دارید خوب نمیشید چون نمیخواید خوب بشید و یاد بگیرید 

از الان تکرار کنید من بلدم من یاد میگیرم ببینید تاثیرش رو 

هیچ آدمی از بدو تولد بلد نیست که

نگوووو من چهارشنبه رفتم برای بار چهارم رد شدمممولی خب رانندم ماشین دارم فقط گواهینامه رو رد میشم😂🤦 ...

من اصلا کسی بهم ماشین تنیده می‌خوام گواهی رو بگیرم برای خودم ماشین بخرم منت کسی رو نکشم حتی کسی نیست بهم یاد بده؛ ی بار رفتم آیین نامه هم قبول شدم شهری رد شدم خسته شدم ولش کردم؛ می‌خوام باز برم تمدید کنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
کدوم شهری ؟؟ من یه مربی خیلی خوب میشناسم خیلی باصبر و حوصله و آرامش یاد میده برو پیشش اگر شیراز هستی

نه عزیزم شیرازی نیستم من مربی خودم هم خوب نبود الکی ؛ وقت هدر دادم من خل؛ بازم پولی هم اینو گرفتم 😂

من تاحالا دوبار رد شدم دیگه این هفته رو نرفتم پول بدم فردا باید آزمون میدادم گفتم تمرین کنم برم لامصب خیلی گیرههههه 🤦🤦

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

نگوووو من چهارشنبه رفتم برای بار چهارم رد شدمممولی خب رانندم ماشین دارم فقط گواهینامه رو رد میشم😂🤦 ...

میگم الان هزینه اش چقدر شده؟! و این که میگین آیین نامه دیگه نیست درسته؟

سر چی رد میشی؟

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

روشن کردنم یا د نداریمن اگه تو جنگل با ی ماشین باشم بلدم بیام تو شهر

خسه نباشی خدا قوت

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم اینطوربودم ولی رانندگیم حرف نداره پس باید ادامه بدی

می‌خوام بعد که گواهی گرفتم ماشین بگیرم کوییک ؛ که حرفه ای بشم بنظرت خوبه