واقعا اینکاراش رو مخمن مثلا پارسال یهویی منو برداشت برد یه کافه دیدم کل خانوادمم دعوت کرده حالا من اصلا آماده نبودم جلو بابامینا راحت نبودم بابا مامانم اصلا اهل کافه اومدن نیستن اصلا یه وضعی،امسالم برداشته خواهرشو آورده من حامله خسته بیحال با شلوارک تیشرت خونه درو بازکردم دیدم با خواهرشوهرم با کیک و بادکنک و کوفت و...پشت درن خب مرد حسابی من شاید دلم نخواد خواهر تو منو با پیژامه ببینه بابا خیلی جنتلمنانه شام دعوتم کن بریم بیرون یه کیک کف دستیم بخر با هم فوت کنیم اینکارا چیه هرسال تن و بدن منو میلرزونی😡😡😡😡
فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا باید میگفتم چون واقعا یسریا لایق هیچی نیستن!
کلا دارم میگما خیلیا تو همین سایت آرزو دارن شوهرشون فقط زبونن بهشون تبریک بگه بعد ایشون اومده همچین تاپیکی زده چرا هیچوقت نمیتونیم بابت چیزایی که داریم شکر گذار باشیم و همش باید بنالیم!