2777
2789

پسرم بیش فعاله ازاول مهر تا حالا چندتا مدرسه جابه جاش کردیم  بعدچندروز گفتن ببرش مانگه نمی‌داریم چیکارکنمممن😭امروز غیرانتفاعی گذاشته بودیم گفتن ببر. مشکل اینه میخواد من تو کلاس همراهش باشم  و سرکلاس مشق نمی‌نویسه نظم رعایت نمیکنه پرخاشگره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت آموزش بده خونه، ببر امتحان بگیرنکدوم شهری الان یه مدارسی اومده برای بچه های این مدلی

منظورت مدرسه استثنایی😭من پسرم باهوشه خوبه تو خونه  ازمدرسه بیزاره نمی‌خوام بره اینجا

خب چن روز همراهیش کن تو مدرسه کم کم دیگه نرو عادت میکنه پیش روانشناس هم ببرش

چهارروز رفتم نه خودش قبول می‌کنه نرم نه مدرسه اجازه میده مثلا بیست روز برم باهاش ...همسن میگه بریم خونه خسته شدم مدرسه رودوست ندارم

منظورت مدرسه استثنایی😭من پسرم باهوشه خوبه تو خونه ازمدرسه بیزاره نمی‌خوام بره اینجا

نه گلم مدرسه مخصوص پیش فعال ها

با حرکت ک بازی آموزش میدن

استثنایی برای بچه های مشکل داره، پیش فعال ها بسیار باهوش هستن و توانمند