2777
2789

گفتم جانم 

گفت تو دیگه خانم منی دختر من ک نیستی 

خب لعنتی کادو نگرفتی قبول منم چیزی نگفتم 

چراااااااا خرابش میکنی 😁😁😁😁😁

خب راست میگن دیگه ما دیگه دختر نیستیم خانومیم

روز زن مختص به ما هست😑

از طرفی روز دختر خودمون اردبیهشت بود این روزه جهانیه دختره

آواکادو سایت🥑                                                            

معاونمون بهمون تبریک گف بعد میگه چرا به من نمیگین یکی از بچه گف

روز دختر نیاز به پر... ده داره که تو نداری   

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنده خدا درست میگه چند وقت دیگه کادو روز زن هم میخوای🤣🤣چه خبرته🤣🤣

بابا توجه کن من هیچ حرفی نزدم هیچی 

خودش صدام کرد دخترم منم فکر کردم قربون صدقس گفتم جان 

بعد میگه خانم منی 😁😁😁😁

آخه دید مامانم زنگ زد تبریک گفت خاست کارشو توجیح کنه 

خب راست میگن دیگه ما دیگه دختر نیستیم خانومیمروز زن مختص به ما هست😑از طرفی روز دختر خودمون اردبیهشت ...

بابا توجه کن من هیچ حرفی نزدم هیچی 

خودش صدام کرد دخترم منم فکر کردم قربون صدقس گفتم جان 

بعد میگه خانم منی 😁😁😁😁

آخه دید مامانم زنگ زد تبریک گفت خاست کارشو توجیح کنه 

بابا توجه کن من هیچ حرفی نزدم هیچی خودش صدام کرد دخترم منم فکر کردم قربون صدقس گفتم جان بعد میگه خان ...

میدونم عزیزم منظورتو متوجه شدم کلا خواستم اینجا اعلام کنم ما زنیم دختر نیستیم 😂🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

خب راست میگن دیگه ما دیگه دختر نیستیم خانومیمروز زن مختص به ما هست😑از طرفی روز دختر خودمون اردبیهشت ...

اخه تو تقویم ننوشته که روز دختره

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
معاونمون بهمون تبریک گف بعد میگه چرا به من نمیگین یکی از بچه گفروز دختر نیاز به پر... ده داره که تو ...

😵‍💫😵‍💫

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بابا توجه کن من هیچ حرفی نزدم هیچی خودش صدام کرد دخترم منم فکر کردم قربون صدقس گفتم جان بعد میگه خان ...

نه نخواسته پررو بشی😁😁حتما پیش خودش گفته اگه تبریک بگم  توقع کادو داره😁😁

پس امروز روز دختره؟

امروز روزع جهانیه دختره

ولی روز دختر ایرانی ها اردیبهشت بود تموم شد رفتتتت

روز جهانی دختر برابر است با جمعه 11 اکتبر 2024 میلادی یا 19 مهر 1404 که به آن (International Day of the Girl Child) می گویند.

آواکادو سایت🥑