2777
2789
عنوان

لعنت ب گوشی ک خوشی رو از ما گرفته 😔

162 بازدید | 21 پست

پسرم۱۴ سالشه خیلی معتاد گوشی شده،درساش خوبه معدلش شد ۱۹/۴۵،،باباش دید درستش خوبه امسال مدرسه نیم دولتی اسمشو نوشت،،ولی امسال با اینکه مدرسه و معلماشون خوبه نمیدونم چیکار کنه خیلی نگرانشم 😔اصلا گوشی و نت و بازی و ایناش به کنار چشاش کور میشه،مریض میشه 😔امروز از ساعت ۲ اومد تا شش فقط تو گوشی بوده و بازی میکرد ساعت شش با غر زدن من بلند شد یکم فارسی خوند بعدم خوابش برد،،ولش کنم تا صبح بیداره گوشی به دست،کل تابستون شبا تا صبح بیدار گوشی بازی،خیلی شورشو در آورده،،الان مدرسه می‌ره بازم مجبوره شبا بخوابه اونم ۱۲،،ولی آخر هفته بازم تا صبح بیدار،،منو باباشم هر چی میگیم بحرف نمیکنه😔😔جوونه غرور داره نمیشه خیلی پاپیچشم شد ولی از این کاراش خیلی خسته و خیلی دلم گرفته 😔همش میگم از گوشی هیچی در نمیاد به فکر آیندت باش ولی کو گوش شنوا،،لعنت به گوشی لعنت به بازیهای آنلاین لعنت به بازی ماینکرافت،لعنت به یوتیوپ😭😭

یه چی بگین اروم شم😭

چی بازی میکنه؟ شما خیلی راحت از همون بازی میتونی براش مشوق درست کنی

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گوشی در اختیارش نذار و ساعتیش کن

یه باشگاه هم ثبت نامش کن

وقتشو پر کن تا وابستگیش ب گوشی کم شه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مانکراف بازی انلاینه،،با دوستاش و پسر عموش وصل میشه بازی میکنن

اگه نمره ات فلان بشه تو بازی برات انقد سکه می‌خریم ، همینو بگو ببین چقددددددددر تلاش کنه ، از همون بازی انگیزه بساز براش 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خیلی گوشی در اختیارش نذار و ساعتیش کنیه باشگاه هم ثبت نامش کنوقتشو پر کن تا وابستگیش ب گوشی کم شه

گوشیشو رمز گذاشته ب منم نمیگه چون به بار قایم کردم با التماس بهش دادم،،کلاس زبانم می‌رفت الان ترمش تموم شده ترم بعد دوهفته دیگه شرو میشه