2777
2789

عقدیم من با دوستام خیلی رفت امد نمیکنم  چهارشب پیش دوستم پیام داد که میخایم فلان جا جمع بشیم به شوهرم گفتم میخام برم فلان جا گفت نمیشه دوست ندارم بری  هی التماس خاهش که بذار برم حوصلم سسرفته  بعد یه دوست دیگم که میدونست شوهرم نمیذاره به شوهرم گفت بذار بیاد  شوهرم به اونم پرید  یه جوری بهش گفت به تو ربطی نداره بعد امشب شوهرم  پیام داده کی برمیگردی از جشن🤐یعنی میخاست  بگه برو درحالیکه دیگه دیر بود بخام برم جوابشو ندادم زنگم زد دیدم بیرونه گفت خونه ای گفتم اره گفت چرا جشن نرفتی گفتم قطع کن دارم غذا میخورم گفت اره قطع میکنم هروقت   یاد گرفتی درست با  باشوهرت حرف بزنی  زنگ میزنم  ایا سالمه یا من روانیم نمیدونم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو روانیی که مثل یگ حیوون اختیارتو دادی دست یکی دیگه که بخای بهش التماس کنی اونم بخاد جایی بره ازت ا ...

درست حرف بزن 😒 بله اونم از من اجازه میگیره جاییی بخاد بره منم اجازه میدم  بحث احترامه گاو نیستم سرمو بندازم پایین برم اونم گاو نیست سرشو بندازه پایین بره بهم اطلاع میدیم که بهم احترام گذاشته باشیم 

شما باید نوع درخاستتو عوض کنی مثلا بگی عزیزم ی درهمی با دوستام دارم دارم میرم یا میخام برم اگ گفت نه ...

عزیزم منظورم از التماس نه اون التماسی که تو فکر میکنی دلیلشو خاستم فلان قبول نکرد 

عزیزم منظورم از التماس نه اون التماسی که تو فکر میکنی دلیلشو خاستم فلان قبول نکرد

خب دیگ نباید اختیارتو بدی دستش میگفتی میرم دوستمو ببینم مشکلش چیه تو منطقی نگفتی من میرم بعد یاد میگرف ک احترامش دست خودشه

متوجه ام که حرصی و ناراحت شدید از اینکه نتوانستید به اون مهمونی برید یا همسرتون دلیل خودشو توضیح نداد ، این مسئله هم کاری ندارم بین خودتون حل میشه 

ولی نکته این تاپیک اینه 

سری بعد هرچقدر هم که عصبانی بودید و مشکل بینتون بود نگید همسر بیشعوری یا توهینی به همسرتون یا خودتون نکنید مسئله رو اغراق نکنید که وااااایییی چقدر التماس کردم

اینجوری اول همه احترام خودتون حفظ میشه و بعد رابطه و همسرتون