2777
2789
عنوان

هرکار زیبایی ای بگین انجام دادم باز اینکه خودم خوشگل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 37 پست

اول اینکه پسرا کلا دیگ قید ازدواج زدن بقیه هم میان سمتت و ب فکر ازدواج نیستن میگی هوسه بعدشم این درو داف و پلنگارو برای چتدساعت بیشتر نمیخان اخرش میرن خونشون ب ننشون میگن یه دختر افتااب مهتا ندیده برام بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ساده تر باشی قشنگتر میشی

نمیگم زیاده روی کردم هرکی میگه کارای زیبایی شما فکر میکنین مثل عملی های ایسنتاس هرکاری کردم طبیعی بوده فقط به بهتر شدن چهره ام کمک کرده ن اینکه شبیه پلنگا بشم 

اکثرپسرادنبال زن زندگین و مادر بچها نه پلنگ و درو داف

وای خدایا گفتم ک چرا هرکی میگه کار زیبایی کردم فکر میکنین شبیه پلنگای اینستا شده اتفاقا اگه کسی ببینه متوجه نمیشه از اونا نیستم ک صدکیلو فیلر بزنم همه چی طبیعیه فقط به بهتر شدن چهره ام کمک کرده

وای خدایا گفتم ک چرا هرکی میگه کار زیبایی کردم فکر میکنین شبیه پلنگای اینستا شده اتفاقا اگه کسی ببین ...

کلا ذهنشون رفت سمت اینایی ک فیسشون شبی صندلی دوچرخه شده منم یهو گفتی کلی عمل کردم اونطوری حس کردم  باز خوبه ک زیاده روی نکردی  هرچیزی اندازشوخوبه

کلا ذهنشون رفت سمت اینایی ک فیسشون شبی صندلی دوچرخه شده منم یهو گفتی کلی عمل کردم اونطوری حس کردم ب ...

نه اصلا اونجوری نیستم قبل این کارا همه میگفتن خیلی خوشگلی اصلا احتیاجی نبود ولی خیلی بهتر شد طبیعی همشو انجام دادم در مورد دکترا هم خیلی تحقیق میکردم الان هرکی میبینتم خیلی تعریف میکنه ازم ولی کاش یه آدم درست بیاد تو زندگیم😕

عزیزم قسمت تو از قبل نوشته شده با سرنوشت نمیشه جنگید . اینو زندگی بهم ثابت کرده . تو یه آینده ای داری که فقط میتونی بهبودش بدی ولی نمیتونی تغییرش بدی . ممکنه حتی کسی تو زندگی تو هیچ وقت نباشه . ممکنه هم با یکی ازدواج کنی که خیلی خوب یا خیلی بد باشه. زیبایی اگر شانس میاورد که به این همه خشکل خیانت نمیشد .