2777
2789
عنوان

رشته داروسازی اشباع شده ⁉️⁉️

381 بازدید | 20 پست

برای کسی که نمیتونه داروخانه بزنه ؟؟؟

بازارکار فیزیوتراپی بهتره یا داروسازی ؟؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیزیوولی دارو اشباع نشده

خوب کسی که پول داروسازی نداره کجا کار کنه؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

اگه شهر بزرگ باشی با کار کردن تو داروخانه بقیه می‌تونی حتی ۱۰۰ میل دربیاری اگه زرنگ باشی

آره یه کلانشهر 

اگه شهر بزرگ باشی با کار کردن تو داروخانه بقیه می‌تونی حتی ۱۰۰ میل دربیاری اگه زرنگ باشی

ولی تهران و شیراز و اصفهان و اهواز نه

استارتر اط شرایط تعهد دارو خبر داریبه نظرت ارزش داره دارو تعهدی؟

نه خبر ندارم عزیزم 

هر دو عالی اند و هر دو پول میخواد برای کیلینیک یا داروخونه باید بزنی تا به درآمد بالا برسی اما داروخونه برای کسی که پول نداشته باشه جای پیشرفتش بیشتره تا فیزیوتراپی

به زودی میام و تو همین فضا اعلام میکنم که به هدف بزرگم رسیدم؛ صبر کنید! 🧳✈️🗽

استارتر اط شرایط تعهد دارو خبر داریبه نظرت ارزش داره دارو تعهدی؟

عزیزم شما دارو تعهدی قبول شدی؟

اگه آره تراز و رتبه تو میگی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞