الان بیرون بودیم با خاهرم. چند تا دختر تقریبا 13 14 ساله. با صدای بلند قهقهه میزدن و تقریبا با حالت جیغ کلمات زشت مبزدن یکی میگفت من پر یود..ااا یکی میگعف ار هرکی چیزی بهم بگ جرش میدم بعد میگفت ک .. کشای بدرد نخور ب پسرا میگفت بهد یه پسره از کنارش رد شد تیکه انداخت ب دختره گفت بخورمت افتاده بود دنبال پسره میگفت بیا بخور بیا بخورر پدرشو فش میداد پسره کلا پشیمون شد😂 با صدای جیغ دارش واییی حالم بهم خورد جلوتر یه دختر دیگ بود مثلا داشت چالش میرفت هر کی از راه میرسید و بغل میکرد د😐😐😐من توجه کردم تازگیا پسرا اصلا با دخترا کاری ندارن اینا فقط میخان خدشون تو چشم فرو کنن البته این نظر شخصیه منه شما بگید درک میکنید اینارو 😐
🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال . . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در رابطه به پریودم و جوابی که به پسره دادم حق با دختراس بنظرم اینقدر زدن تو سرمون که سکوت کنین هرچی شد چیزی نگید و ناسلامتی دختری همون بهتر که پرو باشن
دیگه دارن شورشو در میارن این نسل های جدید خیلی وقیح و حال بهم زنانه اس رفتارشون
بخدا توحه کردم پسرا اصلل کاری ب کارشون ندارن کم مونده برن خدشون بندازن بغل جنس مخالف 😐چند روز پیش پارک بودیم یه مرد 40 سالهدگیر داده بود ب یه دختر زیر 18 سال میگفت بیایید بریم دختره رو کرد ب. دختر کناریش گفت بریم سیسی اونم سر تکون داد سوار ماشین مرده شدن رفتن در این حد دم دستی شدن
خدایی خیلی نسل جدید بی ادبن یه فحشایی میدنا ادم هنگ میکنه فک میکنن عقل کلا یه ظرافت دخترونهای یه نجابتی یه معصومیتی یه نازی هیچ که هیچ خدایی دهه هفتادیا معصومیته رو داشتن دهه هشتادیا با جنم و جربزه رکو رو راست خوب بود ولی دهه نودی افتضاح