2777
2789
عنوان

ینی خانواده ای بجز ما پیدا میشه

77 بازدید | 14 پست

که برای پچشون هیچی نزاشته باشه؟ هر چی بوده فقط برای تفریح خودشون بوده؟ همه چیو فروختن و به باد دادن؟ 

خداوکیلی کسی اینجوری بوده بجز من:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز همه چیز که نه به باد ندادن

ولی متاسفانه پدر بزرگ من خیلی اهل دل بوده برای رفتن به کاباره های تهران خیلی خرج کرده تا یک پول تپل دستش میمومد سریع میرفت اونجا

اگر همون پول رو زمین میخرید قطعا وضع الانمون متفاوت بود

بله تازه خانواده سنگینی فشار اقتصادی رو تو دوران مجردی هم رو دوش ما انداختن . هم من هم همسرم اگه به خانواده هامون کمک نمی‌کردیم الان خیلی جلوتر بودیم البته شاید همون کمک های ما برکت داد به زندگیمون .

باشه ولی درست نیست عادلانه نیست

خیلی ها همین هستن

اتفاقا باعث میشه اینطور ادما پیشرفت بهتری بکنن تا اونایی که به امید ارث خانواده میشینن

الان زن داداش من به خاطر ارث و مال ما زن داداشم شده و مونده تو خماری چون خبری از پول نیست 

چند بار هم داداشمو پر کرده بود برو سهمتو بگیر چنان کوبیدمش که حالش جا بیاد گفتم پول میخوای خودت برو در بیار کاری که پدرتم واست نکرده از شوهرت و پدر من توقع نداشته باش

خیلی ها همین هستناتفاقا باعث میشه اینطور ادما پیشرفت بهتری بکنن تا اونایی که به امید ارث خانواده میش ...

چه خواهر شوهر زبون درازی هستی خیلی خوبه من لالم هیچی نمیتونم بگم وگرنه میشورنم

از ادم پرتوقع خوشم نمیادبیجا میکنه واسه مال و اموال من و خانوادم میخواد تصمیم بگیره

اوهوم متاسفانه داداشم زن قبلیش خیلی از اموالمونو به باد داد و طلاق گرفتن رفت…الان این جدیده هم خیلی ازمون کنده برای خودش عملا هیچ چی برای من و مادرم نمونده مادرم هیچ زبونی در برابرشون نداره ولی منو تا میتونه میکوبونه برای هر تصمیمی که میخام بگیرم 

ازدواج میخام بکنم کلی منو میکوبونه …فقط زبون واسه من داره تا میتونه سنگ اندازی میکنه و محدود میکنه درصورتی که خیری از مادر و پدرم به من نرسیده …نمیدونم خدا کمکم کنه فقط