2777
2789

کامپیوتر میخواستم واحد تهران جنوب رفتم گفتن باید دیپلم ریاضی داشته باشی الان نمیدونم چیکار کنم😭😭 من واقعا علاقه ندارم چطوری برم تهش معلمی و مشاور مدرسهههههه؟؟؟؟؟ متنفرم🫠 کامپیوتر آزاد نشد برم دیپلم تجربی بودم چیکار باید کنم؟؟؟ توروخدا یکی راهنماییم کنه.

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

خب چرا زدی اصن

نزدم به چه زبونی بگمممممم

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی نزدم تو دفترچه انتخاب رشته زدی دیگ؟

کافی نت انجام داده من اصلا این رشته رو نزدم