2777
2789
عنوان

امکان داره معلم بچه از این که مادر بچه باهاش کار کرده بدش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شما دوسه پله جلوتر از سن و کلاسشه معلم خصوصی برا چیشه وقتی بلده وقتی از همین کلاسشم جلوتره با اینکار شما بدتر از جو کلاس دورتر میشه چون چیزی که از هیچکس پوشیده نیست معلم خصوصی صد در صد تخصصی تر با بچه کار میکنه معلمی که دگ حدااقل ۱۵تا دانش اموز داره چطور میتونه در حد معلم خصوصی کار کنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه شما دوسه پله جلوتر از سن و کلاسشه معلم خصوصی برا چیشه وقتی بلده وقتی از همین کلاسشم جلوتره با ای ...

آخه معلم مدرسه گفت یه چیزی بگذار برای بچه ات که باهاش تشویقش کنم، خوب پسر من کتاب قصه ای شاهنامه دوست داره، براش گذاشتم و به معلمش گفتم این رو خیلی دوست داره، بگذارین چند دقیقه این کتاب رو ببینه. ظهر به پسرم گفتم خانمتون براتون کتاب خوند؟ گفت نه. گفتم کتاب زال و سیمرغ را بهت نداد؟ گفت نه خودت بهم بده. فکر کرده بچه فقط باید با خوراکی و توپ و اسباب بازی تشویق بشه.