2777
2789

دلسوز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مادر شوهر من خدایی واسم مادری کرده. خیلی خانومه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوت شده. اون موقع که زنده بود همیشه فکر میکردم با من لجبازی میکنه اما حالا میبینم همش راست میگفته بنده خدا. من بچه بودم جور دیگه برداشت میکردم.  هیچ مادری بدی فرزندش رو نمیخواد

👀

واي من هيچ خوبي توي مادر شوهرم نميبينم . ديونه ام كرده . خونم طبقه بالاي خونشونع . سال تا ماه به من زنگ نميزنه حتي اگر بخوام بميرم بهم زنگ نميزنه . همين كه بعد از چند وقت وقتي شوهرم سركاره دوستام ميان خونمون . صداي در خونه رو كه ميشنوه هي زنگ ميزنه هي مياد بالا فضولي كنه . امروز هرچي زنگ زد جوابشو ندادم خستم كرده . بعد يه پيام داده يه عالمه فحش داده كه سر و صدا ندين . در صورتي من دوستم هنوز تازه وارد خونم شده بود و اصلا صدايي نداديم . نميدونم چكار كنم😔

در کنار بد جنسیهاش گذشت و مهربونی هم داره.مثلا با اینکه من تو خونش کار نمیکنم اون میاد خونم هر کاری باشه خودش انجام میده

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

مادرشوهر آینده من خیلی به روزه ،   

چنروز یبار حالمو تو تل میپرسه ، پیام اینا میده   

تازه اینستا اینا فالو کرده کامنت میزاررررره 

خلاصه هیچی دیگه البته من خیلی خجالت میکشممم   

فک کن مادرشوهر آیندت بدونه با پسرش دوستی   چه شوددد

مادر من هرچی عروساش بهش بدی میکنن، همش کوتاه میاد میگه بخاطر پسرم

نمیخام زندگیش بهم بخوره و از زنش حرفی بشنوه

ولی متاسفانه عروسا از این اخلاقای مادرم سواستفاده میکنن

من چیزایی ک اینجا عروسا میگن مادرشوهرم با من بدخلقی میکنه و شوهرشونم هیچی نمیگن ، اصلا فازشونو نمیفهمم!!

یعنی مادرشون بفکر آرامش تو زندگی پسرشون نیستن

اگه زنداداشای من بودن چشم یه همچین شوهر و مادرشوهری رو درمیاوردن

در کنار بد جنسیهاش گذشت و مهربونی هم داره.مثلا با اینکه من تو خونش کار نمیکنم اون میاد خونم هر کاری ...

خیلی خوبه شما هم سعی کن وقتی خونش میری یه کوچولو کار کنی اون صد برابر جبران میکنه

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!